Maanantaina taas pitkä ilta.

Agikurssilla oli omatoimikerta, kun Tanja ei päässytkään. Saatiin kyllä tehtävät. Tehtiin ensin putkea, jota Syy on siis mennyt omatoimisesti pari kertaa, mutta ohjattuna ei ikinä. Ei otettu suoraan lyhyeen putkeen muuta haastetta kuin oman liikkeen lisääminen, mutta siinä olikin haastetta kerrassaan :D Taitaa tääkin tyyppi olla vähän jahtaavaa tyyppiä, vaikkei muka mikään tätinsä kaltainen raivotar olekaan... Kummasti oli vaan sormi verillä treenin jälkeen :p

Toisena juttuna kerrattiin kiertoja. Näissä onnistuminen on varsin ailahtelevaista. Yhtäkkiä Syy saattaa vain unohtaa toisen suunnan kiertämisen kokonaan. Myös nämä olivat tosi vaikeita liikkeen kanssa. Tiedetään siis, mitä vahvistaa!

Valkkutokoissa meillä oli Katjan kerta. Luu teki kisamaisen setin, jossa oli tarkoitus keskittyä kaukoihin, mutta jumahdettiin taas kuunteluun... Aloitettiin kiertonoudolla, joka oli rakennettu viistoon, tolppa lähellä ruutua. Tämmöinen on onnistunut jo ihan hyvin, varsinkin kun tehdään ennen ruutua. Mutta Luullahan lähti ihan lapasesta ja ensin se meni hyppäämään esteen...? Sitten suuntasi ruutuun. Päädyttiin vääntämään alkua, koska sen väärästä asenteestahan se lähtee. Tein hytkymisiä ja hämykäskyjä, joihin Luu meni monta kertaa. Kun alkoi olla skarpimpi ja lähetin oikeasti, lähti heti hallitummin ja meni oikein.

Sitten tehtiin ruutua, johon osasi mennä sentään kerrasta. Annoin tuplakäskyn ja meni jopa ihan ok.

Lopuksi kaukoja, joihin ei jäänyt paljon aikaa. Jähmeilyä saatiin kyllä aikaiseksi. Näihin ajattelin nyt testata sitä kiertotreeniä, koska kisamaiseen pitää nyt jotenkin saada lisää asennetta. Pelkkä kriteereistä kiinnipitäminen ei vaan riitä.

Tehtiin vähän myös yhteistreeniä. Paikallaistumista, jossa Katja kävi vetämässä koiria hihnoista ja käskyttämässä maahan. Näissä Luu oli hyvä.

Erikseen normaali paikallaolo.

Sitten kaukoja kolmen koiran porukoissa lähekkäin. Näissä Luu teki tosi hyvin, eli ongelma on nyt nimenomaan kisanomaisuudessa, ei häiriöissä tai vaikeudessa. Joskushan se on mennyt näissä kimppakaukoissakin vähän jähmeäksi, mutta nyt teki oikeastaan kaikki oikein hyvin :) Oli ihan Kulon vieressä, edessä ja takana.