Lauantaina 9.5. treffattiin Maijun ja Lean kanssa ensin metsälenkin merkeissä. Sitten suunnattiin Eteläpuistoon treenaamaan agilitya. Jatketiin tokolla, johon saatiin seuraksi vielä Kati ja Lotta.

Aksassa tehtiin lähinnä kontakteja, eli raahattiin kentälle puomi ja keinu. Näistä sekä kepeistä ja muutamasta hypystä tehtiin joku radanpätkä. Palkkailin Luulle ensin pelkkää puomia. Radalla siinä oli voimakas sivuirtoaminen ja alkoi sitten tulla tosi vinoon. Ei kuitenkaan jäänyt pahasti jäkittämään, vaan meni alas asti. Keinulla vedätyksiä. Ne teki hyvin, kerran karkasi.

Radalla oli yksi välistäveto isolla välillä. Ihan mahdoton :p Olen itsekin tosi huono välistävedoissa, mutta kun vaihdeltiin koiria, niin sain sen onnistumaan sekä Ihmeellä että Sunilla. Ja toisaalta Luulla se ei oikein toiminut Maijun tai Leankaan kanssa. Hirveellä väännöllä sen sai tulemaan, mutta lähinnä se vaan räkytti ja flänkkäsi. Tein sitten ekalle hypylle valssin ja toiselle viskin. Toimi!

Jäähkälenkin jälkeen toko-osuuteen päästessä aloin olla jo poikki ja kylmissäni. Kentällä kävi ihan tosi kylmä tuuli, josta olin saanut jo tarpeekseni edellisen illan talkoiluissa. Jännä, miten tuulikin voi alkaa ärsyttää lähes yhtä paljon kuin vesisade. Luukaan ei ollut jotenkin ihan terässä, kun oli siinä touhunnut ilman kunnon lepoa useamman tunnin. Tehtiin siis lopulta vain kaksi lyhyttä settiä, koska en halunnut kiusata itseäni enkä koiraa.

Ensin ruutu ja suora luoksetulo. Ruudussa oli alussa huono, sitä piti vähän korjailla. Mutta itse liikkeessä tärkein toteutui, eli meni hyvään paikkaan! Luoksetulossa oli vähän pliisu.

Tokassa setissä hyppynouto ja tunnari. Nämäkin teknisesti ihan ok. Molemmissa hitaahkot palautukset.