Melkein viikko maltettiin pitää tokotaukoa, mutta tänään piti mennä treenailemaan. Käveltiin Näyttämönpuistoon. Oltiin kyllä koko porukka jotenkin ihan löysiä. Reissuväsymys tuntuu harvinaisen sitkeältä, olen koko ajan ihan poikki, vaikka viikko on ollut aikataulullisesti aika leppoisa. En tiedä, mikä Luuta sitten painoi: kuumuus, eilen alkanut juoksu vai oma löysäilyni? Tai sitten parhaan särmän puuttuminen johtui siitä tauosta.

Pariin lentokiekkoilevaan poikaan koirat (tai lähinnä kai treenaava Luu) tuntuivat kuitenkin tekevän vaikutuksen. Lopulta nuorempi uskaltautui kysymään, että minkä ikäisiä koirat ovat. Ja sen jälkeen, että "Onks ne sun omia?" :D On ne, ihan mun omia <3

Luu teki ensin muutaman seuruupätkän. Palkkailin käännöksiä eri temmoissa kehumalla juuri ennen käännöstä. Ihan kivasti.

Luoksetulojuttuja. Pari stoppia maalinkierrolla. Pitkällä ruoholla ei pystynyt kovin hyvin tekemään, joten tehtiin sen verran lyhyellä matkalla, että sain palkattua pari kelvollista. Maahanmenoja vielä peruutellen ja nameja heitellen.

Kaukoja. Oli sen verran pitkä nurmi, etten oikein nähnyt takatassuja... Mutta joka tapauksessa teki TAAS saman virheen kuin mm-kehässä, eli makasi istumisen seisomisesta. Ja ainakin kaksi kertaa. Sehän teki samaa myös kisan jälkeen kisapaikalla treenaillessa, mistä lie nyt tullut...? No, hyvä että tekee, pääsee korjaamaan.

Ohjattua osina. Ekaa kertaa meidän hienoilla Suomi-kapuloilla :) Ensin yksi merkki, vähän löysä sekin, mutta meni tosi hyvään paikkaan. Seuraavat merkit lennosta. Nää huonontaa aloituksia (pitäisi tehdä aina perusasennosta), mutta sorrun silti aina välillä... Molempien puolien nostot kertaalleen, ihan hyvin. Palautuksia heitellen. Vasemmalta tekee hyvin, oikealta vaan ei. Sitä siis edelleen ohjurin kanssa.

Tunnaria. Luu tuli kauempaa, mutta itse oli pakko jäädä kapuloille, että näki. Ekalla ei heti paikallistanut kapuloita, sitten oma kyllä löytyi ihan ok. Toisella stoppasi heti oman paikkeille (oli toka vasemmalta rivissä), mutta tarkenteli siinä hetken. Palautukset huonoja, korjaili otetta ja muuta. Niitä sitten erikseen pelkällä omalla.

Vielä muutama idarin asento. Yritin olla antamatta mitään apua. Hyvin! Vikana seiso-istu -sarja ja siinä istui seisomisen... Korjauksella ok.

Tuittu teki pari noutoa ohjatulla. Palautukset vaikean näköisiä, ei varmaan näe isojen laippojen takaa mitään! Pätkä seuraamista ja muutama tolpakiertojuttu. Tuittu se vasta löysä olikin!