Treenipäivä jatkui illalla SDP:llä. Treenattiin Katin ja Maijun kanssa.

Nipsu teki ensin vähän irtoamista ja keppejä. Irtoamista hypylle lähetyksenä hypyn tai putken kautta. Ensin palkka valmiina, sitten Maiju heitti. Jälkimmäisillä ei tykittänyt, vaan vähän mietti, mutta meni kumminkin.

Kepeillä lähetys jyrkkään umpi-/avokulmaan ja siitä takanaleikkaus. Palkka taas valmiina tai lensi. Ekoissa väleissä vähän epävarmasti, mutta onnistui joka kerta. Treenin vaikein osuus olikin varsinaiseen teemaan kuulumaton osuus, eli ennen keppejä suoran putken pimeään kulmaan lähetys. Voi jessus, mitä säätöä :D Nipsu tykitti blondina putken ohi sinne hypylle, mihin oltiin hetki sitten tehty irtoamista. Monta kertaa.

Lopuksi vielä yksi puomi etupalkalla ja taakse jääden. Vaikka ei kuulunut suunnitelmaan, hurjaa.

Luu teki ensin tokoa. Ei hinkattu mitään, vaan tehtiin vaan muutama juttu ripeällä tahdilla ja joka liike palkaten.

Seuraamispätkiä. Ensin unohdin ottaa kainalopalkan (jolla oli tarkoitus tehdä) ja oli taas ihan kamalaa. Luu oli levoton ja asennekin keskittymätön. Kainalopalkalla sitten vähän tasaisempaa.

Luoksetulo liikkuroidulla alulla ja pallonheitolla seisomiseen. Ei kyllä meinannutkaan pysähtyä :D Pallo lensi ja jätettiin siihen, näillä mennään.

Idari (ilman merkkejä ja tilasta johtuen jyrkemmillä kulmilla) liikkurin järjestyksellä M-S-I. Meni istumisen maahan...! Korjasi kyllä itse, mutta kävi maassa ja jäi matalaksi. Uudestaan seisomisen kautta, taas laittoi toisen etutassun vähän eteen. Semmoista tällä kertaa.

Hyppynoudon palautus agihypyllä. Annoin muistutuskäskyn. Ei se asento täydellinen ole, mutta ihan ok. Tätäkin vaan kerta.

Tunnari. Meni taas ja lykkäsi tassulla kaksi kapulaa yhteen, joista toinen oli oma. Luu ilmeisesti kaipaa tunnariin lisähaastetta. Hyvin se sen oman poimi. Tämä liikkeenä loppuun asti, sivulletulossa käännyin.

Kaukojen alkua. Maiju liikkuroi provosoivasti ;) Mutta Luu pysyi hievahtamatta maassa. Hetken odottelun jälkeen M-S, josta palkka.

Hetken päästä vielä pari merkkiä ihan pelkiltään. Ne oikein hyvin.

Lopuksi Luu sai aksata. Tai ei nyt varsinaisesti, tehtiin vaan lähtöjä ja puomin alastuloa.

Lähtötreenissä oli kaksi hyppyä kulmittain. Ensin vein lelun ekan hypyn taakse, muutaman toiston jälkeen heitin vapautuksen jälkeen. Ilman lelua kyttäsi ensin mua, mutta tajusi aina jossain vaiheessa vilkaista hyppyä. Luu kääntyi tässäkin lähdössä aina heti vinoon, kun jätin sen. Sen kanssa en alkanut tappelemaan, koska ongelma varmaan helpottuu, jos saadaan fokusointi kuntoon.

Puomin alastulolla asennon suoruutta ja katsetta eteen. Nyt seisoin itse kontaktin kohdalla, välillä kääntyneenä vähän ulospäin. Tehtiin molempiin suuntiin, ja se tuntui vaikeammalta, missä olen itse puomin vasemmalla puolen. Siinä jopa jossain vaiheessa hermostui ja alkoi räkyttää, mutta kyllä se oikea juttukin muistui sitten mieleen.

Tuittukin ehti jossain välissä höntsäillä. Tehtiin seuraamista, keppejä ja pari puomia. Kepeillä ei onnistunut jyrkkä takaaleikkaus, mutta putken leijeröinti sen sijaan ihan hyvin. Hassua, kun en enää edes muista kunnolla, mitä juttuja Tuittu osaa ja mitä ei. Ihan hauska välillä kokeilla sen kanssa samoja juttuja kuin noiden tuoreemman polven agiliitäjien :D

Mä treenasin myös Ihmeen kanssa ihan vähän kaukoja <3 Se on kyllä liikuttava pieni bordercollie. (Ja ihan varmasti piilotuhma!)