Lauantaina treffattiin I-pentujen kanssa Lahdessa A-Qility-hallilla. Taas saatiin koolle kaikki muut paitsi Kuura. On kyllä onni, että on sattunut saamaan hyvän koiran kaupanpäällisiksi vielä huippukivan porukan pentuesisaruksista :) Ja kai sekin on tavallaan kuitenkin hyvä asia, että nämä "pennut" ovat niin riittoisia (kiitos Sirkelle osuvasta termistä), että niiden kanssa voi ihan hyvin järkätä pentutreenejä vielä 5-vuotiaina ;)

Tehtiin alussa paikallaolot. Vähän lyhyinä molemmat. Nämä ok.

Koska paikka oli meille uusi ja tilannekin poikkesi vähän normitreeneistä, päätin tehdä kisamaisen setin. Annoin muiden keksiä järjestyksen ja tehtiin kaikki yksilöliikkeet. Palkkailin liikkeiden alkuja ja välejä, ja muutamassa liikkeessä vähän sovelsin. Kuitenkin kisamaisia kokonaisuuksia. Muistan järjestyksestä vaan ekat ja vikat liikkeet, joten keskimmäiset saattoi olla oikeasti miten päin vaan...

Idari kuitenkin ekana. Ehkä i-s-m. Asennot oikein ja ihan hyvin. Seuruuta pitäisi vähän hinkuttaa.

Ruudussa tuli hyvin alkuun, mutta merkki oli huono. Jähmeä ja yritti ennakoida ruutuun. Ruudussa pysyi just sisällä. Loppu kai ok.

Hyppynoudossa palkkasin kehuilla ja namilla katsekontaktin heiton jälkeen. Ok.

Luoksetulossa normihuono stoppi. Siihen peruutusta, muuten kisamaisesti. Mun kävellessä oli kuulemma ollut vähän huoleton, skarppasi kun käännyin.

Kaukot meni plörinäksi. Oli jotenkin huonolla asenteella, liikutti tassuja ja meni seiso-istun maahan.

Seuraamisessa valui välillä eteen. Joku vinohko pa. Tuntui ihan kohtuuhyvältä.

Tunnarissa kapulat ringissä. Etsintä oli hyvä ja otti oman heti kohdalla. Kapulaa puristi niin tiukkaan, että kuulin...

Ohjatussa lähti ensin huitelemaan merkistä ohi, korjautin ja otin uudestaan. Haettiin oikea. Se ok, mutta kaarrottaa toki...

Kaukoissa ja ohjatussa siis ihan selvät mokat (tosin ohjatussa ois ehkä just pysynyt merkkiympyrässä), muuten teki suunnilleen oikein. Ihan hyvä näin lähes kylmiltään, tauon jälkeen kuitenkin vasta muutama hömpättelytreeni alla. Hyvä tsekkaus tilanteesta. Väleihin olin tosi tyytyväinen, ei tarvinnut vääntää missään ja siirtymissä Luu jopa tarjosi kontaktia. Tuli sivulle hyvin ja jaksoi kuunnella kehut ;)

Sitten treenattiin vielä. Kaukoja uudestaan pienellä häiriöillä. Vieressä tuijottava Taina oli paha ;)

Ruudun merkkiä leluavulla. Parempi näin.

Seuraamisessa katsottiin juoksutäyskäännöksiä. En ole vieläkään ihan varma, miten mun pitäisi ne tehdä, mutta joillain versioilla Luu teki selvästi paremmin kuin toisilla :D Pieni hidastus, jarrutus ja nopea hartialinjan käännös olivat ainakin eduksi. Sivuaskelissa vasempaan tuli ihan semmoinen ajatus, että voisi opettaa siihen oman käskyn. Luu ei lähde kovin helpolla väistämään, joten siinä tulee helposti ruma liikkeellelähtö.

Muutama ohjatun merkkikin vielä lelun kanssa. Taisi taas kerran vähän lähteä, mutta muuten hyvä.

Loppuun jäi vielä reilusti aikaa treenata yhtäaikaa koko porukalla.

Tein Luun kanssa idarin seuraamista. Ja saatiin hyvä häiriötreeni idarin aloitukseen, kun Mari lähetti Puumaa samalle merkille.

Kaukoja vielä vähän lisää. Oli jo parempi.

Luoksetulosta loppua maasta sivulle ja stoppeja kierrosta. Stoppasin myös istumaan, minkä jälkeen istui aina, kun yritin stopata seisomaan... Kunnes Mari auttoi huutamalla istu-käskyä. Sitten onnistui taas seisominen. On se aika hassu.

Ruutu kerran pysäyttämällä matkalle. Laiskasti pysähtyi kyllä.

Hyppynoutoakin vielä vähän. Tuli treenattua!

Sitten enää ryhmäkuvat, lenkille ja syömään. Kiitos kaikille, kivaa oli!


Selvät sukupuolileimat :)


Ihana äiti ja Ihana tytär <3