Syyskuun puoliväli ja tokoa t-paitasillaan! Tuulihousujen punttejakin piti kääriä. Treenattiin Maijun kanssa Multisillassa.

Luu teki ensin kaukoja Maiju vaihteeksi jalkapuuna. Nyt teki ihan suorana ja väistämättä mihinkään, pystyi tekemään maasta istumisenkin hyvin (ilman tassuista pitelyä). Alussa mokasi jonkun ja meni maahahnmenoja istumaan, mutta sitten ihan hyvin.

Tunnari, rivi ja namialusta, oma ekana vasemmalla. Ei syönyt kaikki nameja ja oli vähän hätäinen, mutta oma nousi sahaamatta. Kävi melkein kakkoskapulalla ja palasi siitä nostamaan. Palkkasin vauhdista.

Luoksetuloa osissa. Takapalkka stopista, stopista maahan (namipalkkaa) ja maasta sivulle. Maahanmenoa ennakoi taas vähän, joten käskytin vasta, kun kiihdytti uudestaan. Sivulle pieni törmäys, sitä vielä paristi erikseen. Ei tee liikkeenä sitä vielä niin hyvin, mutta eiköhän se siitä parane. Maiju sanoi, että lähti tosi ajoissa kääntämään päätä sivulletuloa ennakoiden, se ehkä vähän huolestuttaa. Pitänee vauhtipalkkailla ahkerammin.

Ohjattua, jossa ekaa kertaa palautukset suoraan sivulle. Sekoilin itse, en odottanut liikkurin käskyä ja annoin väärän noutokäskyn... Tässä luonnollisesti tarvitsee vielä apukäskyn, mutta pakko oli kerran kokeilla pelkällä tuo-käskyllä. Tuli eteen.

Ruudussa vaan erilaisia kuuntelujuttuja, ruutuun ei saanut mennä. Paitsi meni kerran silti... Tehtiin merkkiä ja merkillä kuuntelua. Ruutuun lähetyksessä yritin pysäyttää matkalle. Pisti vaan korvat luimuun ja jatkoi juoksemista...! Tästä kävin vähän nuhtelemassa, seuraavalla pystyi sitten jo jotenkin pysähtymään. Autopilotti on kyllä pahasti jumissa, mutta jospa se lähtisi näillä korjaantumaan. Merkille menot olivat myös välillä huonoja. Kun en kelpuuttanut ja hetsasin vähän seuraaville, paransi kyllä. Näissä pitäisi vaan uskaltaa olla mustavalkoinen ja olla hyväksymättä mitään lusmuiluja, pystyy kyllä parantamaan!

Metallia tehtiin vielä itseksemme. Nyt tuli taas jostain syystä takapakkia, ei meinannut millään ottaa kapulasta :( Oli aika läkähdyksissään helteessä juoksemisesta, ehkä sekin vaikutti. Tunki vaan avonaista kitaa kapulan ympärille, mutta ei voinut purra kiinni. Hölmö. Piti kyllä sitten ihan normaalisti, tehtiin pari palautusta kierrolla. Vaikka asia on kesken, on jo nyt sivulla parempi kuin edessä ikinä :)