Torstaiksi olin ilmoittautunut sellaisiin kivoihin pieniin iltakisoihin tuohon naapuriin... No joo. Koiria ilmoittautui esim. makseihin yli 40. Lisäksi luokkajärjestys heitettiin alustavasta ihan päälaelleen sillä seurauksella, että iltakisoista tuli mini- ja maksikisaajalle työpäivän mittainen. Ensimmäinen minien rata alkoi jo viideltä ja viimeistä maksien kisaa käytiin pimeän hiipiessä. Mini-medien ja maksien välissä odoteltiin vielä melkein tunti, kun aikataulut oli laskettu turhan löysiksi :D No, onneksi oli lyhyt kotimatka.

Niin, ja ei saatu edes nollia! :D

Minien kanssa saatiin mennä Salmen hauskoja ratoja. Ensimmäisestä tosin en tykännyt ihan niin paljon, siinä oli jotenkin vaikea löytää rytmiä ja meno tuntui takkuiselta. Tehtiin muuten kuitenkin ehjä rata, mutta aalta Nipsu tuli liian sivuun ja siitä vitonen.

Nipsu A

Toinen rata kulki sujuvamman tuntuisesti, vaikka vähän kökköjä käännöksiä siinä oli. Ihana alkusuora! :D Muuten meni ihan hyvin, mutta lopussa Nipsu oikaisi maaliin :D Kyllä sekin välillä osaa...

Nipsu B

Makseille tuomariksi tuli Räsäsen Minna. Eka rata tehtiin Salmen radan pohjalta, mutta vähän isoille koirille sujuvammaksi. Tällä radalla koirilta tippui niin paljon rimoja, että Minna laski toiselle radalle rimat alemmaksi. Ja Luu se piti kaikki...!!! Mutta koska rimojen pysyminen olisi ihan liikaa, lipsahti se radan lopussa väärään päähän putkea :p Karkasi muuten myös lähdöstä ja se pisti vähän naurattamaan.

Luu B

Toiselta radalta sitten ihan sujuva setti (ja nopsin aika), mutta aalta ihan törkeä vitonen ja lisäksi se yksi rima.

Luu A