Lauantai-iltana tokoiltiin Katin ja Lotan kanssa Tallilla. Aika piukassa varauskalenteri heti, kun on jotain tapahtumaakin (samana päivänä tokokoe ja su vielä jotkut aluevalkun treenit), mutta onnistuttiin saamaan kahden tunnin iltavuoro. (Vaikka luksustahan tämä on moniin muihin seuroihin verrattuna!)

Tehtiin yksi liikkuroitu kierros ja lopuksi yhtäaikaa. Luu joutui nyt kuuntelemaan...

Seuraamista ja jääviä niin, että Kati liikkuroi seuraamista ja sanoi väliin käskyjä, asentojen järkkä oli ennalta määrätty i-m-s. Tää on hyvää treeniä, kun asennot tulee itsellekin yllärinä. Seuraamisessa sekoiltiin jotain pientä, mutta kaikki asennot meni oikein.

Tunnariin toivoin jotain haastetta. Kapulat laitettiin mykkyräisen ruutunauhan sekaan. Luu oli surkea! :D Tai miten sen nyt ottaa... Se toi ihan pätevänä väärän kapulan, mutta kun siinä luki "LUU" (oli joku vanha oma). Omassa luki "TOSI" (oli joku Tosin vanha), eihän sitä voinut tuoda... Luu-kapula laitettiin aina takaisin kasaan, mutta sitkeästi toi sitä. Löysi toki sen oikean omankin aina korjauksella. Lopulta otettiin vielä uusi oma (ettei oma kuola sotke) ja kyllä sitten ihan lopulta pystyi sen etsimään, vaikka Luu-kapulakin oli mukana. (Käytän siis vanhoja kapuloita uudestaan kunnon tuulettumisen jälkeen ja Luu osaa kyllä erottaa sen tuoreen oman hajun, ei ollut ekaa kertaa oma vanha mukana.)

Loppuhuipennuksena ohjattua ja kuuntelutreeniä. Meinasi mennä sekoiluksi ja kaahotukseksi, joten lopetettiin, kun saatiin joku järjellinen pätkä tehtyä :D Jos vaikka kehuu koiraa sen pysähdyttyä käskystä, niin tokihan se on lupa lähteä hakemaan lelua tai keskikapulaa tai häröilemään muuten vaan...

Itseksemme tehtiin luoksetulon osia. Ensin sivulletuloja kierrolla. Näin on kyllä parempi kuin jätöstä.

Muutama stoppi peruutuksella. Oli inasen parempi, kun annoin peruutuskäskyn vielä nopeammin. Ja peruutus on jo vähän parempi, ei istunutkaan. Mutta stopit on kyllä huonoja, pelkään, että peruuttelu lisääkin steppailua. Let's see. Pitkään tehdyt vauhtitreenit ovat myös tehonneet, lähtee alusta lujaa. Silleen, että jo kutsuessa tulee itselle olo, että ei se kyllä pysähdy.

Vielä parit vauhtipalkat stopeista lähdöistä.

Hyppynoutoa. Tein muovikapulalla pitkästä aikaa. Lisäkäskyä nostoihin ja palautuksia niin, että käännyin eri suuntiin. Hyvin katsoi kyllä ja tuli suoraan. Pari kokonaistakin.

Kaukoja yksittäin ja yksi sarja. Nyt teki ihan kivasti. M-i on vaan edelleen jotenkin kamalan raskas.

Ruudussa lisää kuuntelua. Voi morjes, meinas jo mennä hermot. Näistä treeneistä on taidettu pitää vähän liian pitkään taukoa :D Aika pitkään sain tahkota, ennen kuin alkoi kuunnella käskyjä varsinkin matkalla ruutuun. Ensin pysähtyi aina vaan seisomaan ihan muka pätevänä. Todellakin jatkamme harjoituksia :D

Pomppa-konkkaronkka odottelemassa treenivuoroa.