Maanantaina taas ylläripylläri Syyn aksat ja Luun tokotreenit.

Aksassa treenattiin mutkaputkea, joka olikin Syylle aluksi haastava. Sitten alkoi sujua ja sitten nousi myös kiepat siihen malliin, että pentu rallatti kerran naapuriharjoitukseen möykkäämään. Aaargh. Kiertotreeni meiltä jäi vähän väliin, kun keskityttiin laskemaan molempien kierroksia. Vähän jännitti, miten se selviää viimeisestä fokusointitreenistä, mutta se meni tosi hyvin :) Ollaan toki tehnyt niitä lelubongauksia ja siitä oli tässä apua. Wrapit jätettiin suosiolla kotiläksyksi, ei ollut oikein luottoa tehdä muiden kanssa yhtäaikaa.

Luu teki omissa treeneissään ensin "pikkujutut". Tunnari seinän viereen ja lähtöhetsillä. Ihan pienesti levottomuutta haistelussa, mutta ihan ok.

Kaukoja liikkuroituna ja kierrolla. Nää tuntui nyt aika kivoilta. Tekniikka hajoaa vaan parissa vaihdossa, joten pitänee tehdä näin vaan alkuja ja tiettyjä vaihtoja, noita sitten erikseen.

Vähän vielä sivulletuloja.

Isojen liikkeiden kierroksella tehtiin edelleen vaan sitä kierto-ruutu-erottelua. Laitettiin tolppa ruudun taakse, jotta joutui ihan tietoisesti ohittamaan sen. Aika paljon piti taas keskittyä siihen alkuun, kun meni hämykäskyihin. Vaikeampi oli käsky ilman liikettä, koska oppi jo, että hytkymiset on hämyjä :p Kerran taisi jäädä ruutuun. Tai ei jäänyt, koska tiesi itsekin mokanneensa, vaan tuli heti pois. Sitten kierto ok.

Sen jälkeen ruutua. Ei kiertänyt kertaakaan, mutta meni ruutua pitkäksi, eli ajatus oli kuitenkin siellä kierrossa. Hyväksyin lopulta sellaisen, jossa takajalat oli yli, kun tämä nyt on kuitenkin pienempi ongelma.

Uudestaan vielä kierto, jonka teki nyt heti :)

Aikaa jäi, joten tehtiin ohjattukin. Vaihteeksi ihmiset kapuloiden edessä. Tässäkin urakoitiin alun kanssa, kun lähti ihan pokalla melkein millä vaan käskyllä. Ekalla yritti keskikapulalle. Sen jälkeen molemmat puolet ok, paitsi ettei oikein kuullut tai "kuullut" stoppauksia. Tehtiin sitten yksi helppo vielä kunnon pysähdyksellä.

Loppujutuissa testailtiin nopeasti muutamaa pikkujoulunäytökseen suunniteltua juttua. Yhdet oikeat treenit niihin ehditään vetää, katsotaan mihin se riittää :)