Tänään tokoiltiin Miinun kanssa Tallilla. Kaverin koiran tilalle oli tullut taas mun kiva, keskittynyt Luu. Miinu taisi kuvailla sitä jopa sanalla seesteinen :)

Samantapaisella teemalla jatkettiin, eli kisamaista ja yllärihäiriöitä. Kaksi settiä. Ja loppuun bonusta ;)

Luoksetulo kisamaisesti. Oli alussa sivulla vinossa. Seisominen huono ja maahanmenokin ois voinut olla parempi. Kokonaisuus pysyi kuitenkin kasassa ja vaikutti olevan kuulolla.

Tunnari, rivi, muistutuksella. Ohitti ekan aika huolettomasti, ei varmaan ois nostanut jos ois ollut se. Oma oli tokavikana, sen nosti ihan pienellä tarkistuksella. Palautus ok.

Hyppynouto. Miinu heitti kapulan ja yritti saada Luun noutamaan. Pientä vilkuilua, mutta katsoi mua "häiriötreeni-ilmeellä". Itse nouto ok, sitten mun käskyllä.

Idari normaalisti. En muista järkkää, mutta asennot oikein. Maahan vähän vino. Seisomisessa käänsi pään :) Seuruussakaan ei keulinut niin pahasti.

Ruudun merkki niin, että ensin Miinu yritti lähettää. Ei lähtenyt. Mun käskyllä meni ensin vähän hitaasti, tai ennakoi stoppia. Uusinnalla parempi.

Sitten palkalle.

Tokassa setissä ensin pätkä seuraamista. Yhdessä kohtaa katse harhautui Miinuun ja ohjatun kapuloihin... Huomautuksen jälkeen taas parempi.

Ohjatussa Miinu yritti lähettää ja vapauttaa Luuta merkiltä. Ei lähtenyt, vähän taisi hytkyä. Nouto ihan ok, mitä nyt se oikean nosto ihan karsee.

Kaukot vielä ihan kisamaisesti. Liikkui vähän seiso-istussa. Kaukot on ehkä menneet taas huonompaan suuntaan...?

Jäi semmoinen olo, että meniköhän liian hyvin... Olisin halunnut Luun mokaavan edes jonkun häiriön. Liiallisessa onnistumisessa on aina riskinä liiallinen itseriittoisuus. Sitten Lea sattui sopivasti poikkeamaan Tallille ja käytin tilanteen hyväkseni. Lean moikkaaminen, Lean kanssa leikkiminen tai Lean kanssa temppuilu ei kuitenkaan toiminut, vaan Luu tuli joka tilanteesta hyvin sivulle. Tehtiin sitten niin, että Lea lähetti Luun putkeen ja palkkasi. Tätä pari kertaa putkeen ja sitten yritin kutsua siinä vaiheessa, kun Luu tulee putkesta kohti vauhtipalkkaa. Tässä saatiin lopulta se mokaamaan! :D Kerran jätti tulematta ja seuraavalla tuli huonosti. Sen jälkeen sitten hyvin. Pieni horjuutus, mutta riittääkö se...? ;)

Joka tapauksessa vaikuttaa, että Luun iKuplassa saattaa olla reikiä... Vai mitä sanotte?

1958494_10152336024192948_1891816014_n-n

Kiitos Lealle kuvasta!