Viikko sitten keskiviikkona aksattiin Nipsun kanssa valkussa. Aluksi oli ajatus mennä Luun kanssa, että Nipsu saisi huilia viikonlopun leiriä varten. Tommi oli kuitenkin kehitellyt yhden EO-tuomarin (Thomas Ebeling) kuvioita ja oli pakko päästä kokeilemaan. Oli myös paperilla sellainen rata, jota teki mieli kokeilla ennemmin Nipsun kuin Luun kanssa.

Paljon takaakiertoja ja hämyesteitä. Oli kuitenkin livenä paljon helpompi kuin paperilla. Kokeiltiin jotain vaihtoehtoja, eikä missään ollut oikeastaan vaikeuksia. Pari mokaa saatiin tehtyä, kun oikein yritin ;) Yhtä takaakiertoa kellotettiin niisto-persjätöllä ja saksalaisella. Ristiin tuli niin paljon pidempi matka, että olin varma pyörityksen ylivoimaisuudesta. Nopeampi se olikin, mutta ero oli yllättävän pieni. Ja saksalainen tuossa yllättävän sujuva, vaikka joutui työntämään aika jyrkällä linjalla takaakiertoon.

Ainut harmaita hiuksia aiheuttava asia oli puomi. Se oli niin hidas, niin hidas! Ei auttanut etupalkka, ei auttanut vedätys, persjättö tuntui vaan pahentavan. Ainut mikä auttoi, oli toistot. Eli onneksi lopputreenissä meni jo vähän paremmin. Alussa siis pysähteli liian aikaisinkin. Varmaan taas karsintaviikonlopun seuraus, mutta niin tuskaa.