Käytiin Luun ja Nipsun kanssa SDP:llä treenaamassa. Ohjelmistossa oli aika vaikeita juttuja, joista mitään ei kyllä vielä päästy ruksimaan treenilistalta yli... Mutta ompahan tehty nyt muutama niistä tarvittavista n. sadastatuhannesta toistosta ;)

Molemmat treenasivat takaaleikkauksen ja kaukana esteestä tehtävän valssin erottamista. Ja ohjaaja treenasi niiden ohjaamista. Kukaan ei osannut osuuttaan :D Luulla meni ehkä aavistuksen paremmin. Nipsu ei irronnut, tai sitten se irtosi liian pitkälle ja meni hypyn takana olevaan putkeen. Valsseilla kääntyi paremmin, jos sattui ylipäätään kääntymään oikeaan suuntaan. Luu kääntyi leikkauksilla vähän paremmin, mutta sekin kääntyili väärään suuntaan ja pari kertaa ennen hyppyä. Niin vaikeaa!

Luu treenasi samassa yhteydessä lähtöjä ja rengasta. Lähdöissä lähti välillä hämyihin, mutta se onkin eri juttu. Ei hilautunut, ei siirrellyt tassuja, ei oikeastaan edes valunut. Palkkailin muutaman. Renkaan meni ekan kerran kehikon välistä, sitten hyvin.

Nipsun kanssa välistävetoja peruuttaen. Tää ei vaan oo mun laji, ei sitten millään! Sain ne kolmella hypyllä menemään molempiin suuntiin, mutta se oli kaukana nopeasta ja sulavasta. Onneksi en videoinut näitä, en olisi kestänyt katsoa. Nipsu tuli kuitenkin jo paremmin siihen vetävään käteen, mikä oli treenin toinen pääidea.

Luu teki puomin ylösnousuja. Keksin yhden uuden jutun, mitä en ole juurikaan tehnyt. Eli pistin Luun etutassut maahan ihan kontaktin alareunaan, hetsasin niskasta kiinnipitäen ja päästin menemään. Mahdollisimman otollinen tilanne loikalle siis! Muutaman loikkasikin. Teki monta niin, että otti miniaskeleen ihan alareunaan ja loikkasi siitä. Periaatteessa hyväksyttävä, mutta en oikein pitänyt ajatuksesta. Osalla selvästi tähtäsi paremmin. Lopuksi otin muutaman kauempaa, joissa teki kaksikin selvää loikkaa peräkkäin, sitten paremmin. Yksi normaali hypyn kautta lähestyminen loppuun, sen teki hyvin.

Näistä väsäsin koosteen.

Nipsun kanssa vielä yksi kierros, jolla tehtiin viskileikkausta, sitä samaa, joka oli leirillä ihan mahdoton. Nyt saatiin jo monta hyvää, eikä Nipsu ollut yhtä tahmainen, mutta helposti se kiepsahti väärään suuntaan. Imu hypylle oli kuitenkin selvästi parempi. Jonkun treenin alussa ehdittiin tätä vähän hinkata, joten ei se ihan itsellään toki ole parantunut :)