Viime vuoden parhaat muistot liittyvät halli-SM-kisoihin, joissa oli vaan niin siistiä voittaa meidän minijoukkueen kanssa <3 Nipsun karsintojen viidettä sijaa varjosti loukkaantuminen ja se, ettei päästykään sitten osallistumaan PM-kisoihin. Muutenkin tuntuu, että viime vuosi oli yhtä saikuttamista ja taukoilua, vaikka kenellekään ei onneksi edelleenkään ole ollut mitään kovin vakavaa. Sen enempää sitä ei kuitenkaan huvita muistella.

Vähän numeroita kuitenkin.

Luu treenasi tokoa vuonna 2017 vain 94 kertaa. Rauhallisempaa aikaa tuli SM-kisojen jälkeen sekä syksyllä, kun lepuutettiin jumittavaa selkää. Loppuvuodesta on taas vähän aktivoiduttu, mutta pidetään ihan tietoisesti treenimäärät maltillisina.

Koekäyntejä tuli kahdeksan. Kaikista tuloksina ykkönen, mutta ei juurikaan vau-suorituksia tai huippupisteitä. Joulukuun lepsusti tuomaroitua 310 pistettä lukuunottamatta tulokset olivat välillä 262,5 - 283,5 p. Tuntui, ettei ikinä oltu huippukunnossa ja koko vuotta leimasi rikkonaisuus. Vuosi alkoikin niin masentavasti, kun emme päässeet pakolliseen Kuopion valintakokeeseen.

Agilitya Luu treenasi 29 kertaa, 1-4 kertaa kuussa. Kisapäiviä tuli 26 ja startteja 73 (joista seitsemän epävirallista EO-karsinnoissa / halli-SM-kisoissa). Nollia tehtiin kahdeksan, eli nollaprosentti oli melkein 11 %. Edellisvuonna näköjään 27 %, eli suunta on vaan alaspäin... Nollista neljällä voitettiin ja neljällä oltiin toisia. Ei se siis ihan "kaikki tai ei mitään" -koira ole, mutta kohtuullisen lähellä ;) (No, pieniä kyläkisoja nämä ovat toki olleet.)

Syy tokoili 157 kertaa, mihin toki vielä kotitreenit päälle. Koeurakin korkattiin sillä yhdellä keskeytetyllä yrityksellä.

Agilitytreenejä Syylle kertyi 70, mikä kuulostaa enemmältä kuin on. Valtaosa treeneistä on pelkkää puomia tms. pientä tekniikkaa. Ratatreeniä on tehty vielä tosi vähän. Epiksissä käytiin neljä kertaa, putkiluokissa. Näissä Syyllä oli aika hyvä onnistumisprosentti, kun kolme kertaa onnistuttiin tekemään nollarata ja kaksi kertaa voitettiinkin :D

Jälkeä tehtiin kummankin kanssa vain kerran, joten kolmoslaji jäi viime vuonna ihan jalkoihin.

Nipsu lähinnä taukoili, mutta kertyi sille sentään huimat 14 agilitytreeniä :D Kisapäiviä oli 18 ja startteja yhteensä 42, joista normikisoja 27 ja "epävirallisia" (EO-karsinnat, SM, karsinnat) 15. Normikisoissa tehtiin 13 nollaa, eli nollaprosentti oli 48 %. Voittoja näistä oli noin puolet, eli seitsemän nollaa. SM-kisojen iltakisa oli ainut nolla, jolla Nipsu ei yltänyt kolmen joukkoon, joten ihan kivalla prosentilla sen kanssa pääsee edelleen palkinnoille :) Arvokisaprosentti taisi olla ennätyksellisen hyvä, kun se oli kuudella nollalla 40 %!

Edit: Löysin blogin luonnoksista edellisvuoden tilinpäätöksen, joka oli ilmeisesti jäänyt julkaisematta... Löytyy täältä.