Luu on treenannut tällä viikolla vasta kerran tokoa, mutta jo kaksi kertaa agia. Hui, ihan menee hurjaksi! ;)

Marken treeneissä tehtiin taas jotain Mouhikselta lainattua. Puomin alta meni kaksi suoraa putkea, mutta ne olivat Luulle pala kakkua. Muutenkin onnistuttiin joissain vaikeissa jutuissa ja päästiin ihan hyviä pätkiä. Parissa vaikeassa sitten hinkattiinkin.

Ekalla kierroksella tein pätkissä ja palkkasin ekan keinun ja puomin etupalkalla. Alkuosa keinulle asti sujui hyvin heti ykkösellä! Yksi takaakiertoon lähetys jäi multa vajaaksi, mutta sekin onnistui kakkosella. Sitten tulikin tosi vaikea kepeillemeno, jossa Luu sinkoili lähinnä putkeen ja puomille. Piti siis lähettää jyrkkään umpikulmaan. En olisi ehtinyt ryysimällä kuin peittämään keppejä lisää, joten jäin taakse ja luotin lähetyskäskyn voimaan. Onnistui se sitten toistolla x (ja sen jälkeen).

Keppien jälkeen tein takaakiertopersjätön :) Se ja sen jälkeinen hyppelykohta onnistuivat myös kerrasta. Rimatkin pysyi, vaikka käskytin puomille hyppyjen välissä. Nää on aina ilonaiheita! :) Puomilta piti kääntää sen alla olevaan putkeen, joka jatkui puomin toiselle puolelle kepeillä. Oli melkein pakko tehdä keppien puolelta poispäinkäännöksellä. Luu ei vaan irronnut putkesta kepeille, koska putki osoitti kohti seinää, se kääntyi katsomaan, mihin jäin, eikä tietty haukkumiseltaan kyennyt kuuntelemaan mitään käskyjä. Nää on treenilistalla, joo... Onnistui sitten niin, että jäin taaemmas tekemään sen poispäinkäännöksen, jotta ehdin putkella edelle, mutta Luu varmaan osasi radan jo siinä vaiheessa ja osasi siksi kääntyä puomilta putkeen.

Loppurata (siihen asti kuin yritettiin) meni taas hyvin, vaikka mentiin tosi vauhdikasta hyppysuoraa. Ekalla kierroksella ei tainnut tippua kuin yksi rima niistopersjätössä.

Toisella lyhyellä kierroksella koitin tehdä koko rataa, mutta ei päästy oikein sinne keinullekaan. Pari rimaa tippui, hukkasin itse yhden esteen ja Luu lenteli keinusta läpi. Lopetettiin sitten keinun palkkaukseen, että saatiin edes se kuosiin.

Niin, ja en tehnyt yhtään vastakäännöstä. En edes jaakottanut yhdessä täyskäännöksessä! Luu kääntyi ihan tarpeeksi hyvin rytmitykselläkin :)