Maanantaina 14.3. Luu ja Nipsu kävivät Piiralla, joten treenitauko jatkui aina vaan. Luu oli tosi jäykkä rintarangasta ja kaulasta ja sille suunniteltiin vielä laseria jatkohoidoksi.

Keskiviikkona olin kuuntelemassa Jenni Lehtisen luentoa nuorten agilitykoirien treenaamisesta ja jäin sen jälkeen ihan hetkeksi tokoilemaan. Tehtiin vaan muutamaa pikkujuttua.

Tunnarin palautukseen olen ajatellut avuksi käsikosketusta ja sitä tehtiin ensin yhdellä kapulalla.

Sitten muutama vino eteenmeno palloille, kun tässä vaiheessa oli vielä tieto, että ruutu olisi Vantaalla diagonaalisesti. Nämä meni ihan ok, mutta kaikki tosiaan valmiille pallolle.

Kaukoissa kokeiltiin erilaisia apuja vaihtojen säpäkkyyteen. Lauta mahan alla oli ihan hyvä. Luun asenne oli kyllä varsin raivokas nyt muutenkin, kun pääsi vihdoin tekemään :)

Tunnaria vielä toinen setti, nyt etsinnän kanssa. Liikkeenä ajattelee niin paljon sivulletuloa, että täytyi ihan heilutella kättä kuonon edessä.

Torstaina Luu pääsi sitten Hannalle laseroitavaksi ja hierottavaksi. Eiköhän ala olla selkä auki :) Ja taas pari päivää huilia...

Lauantaina mentiin Maijun kanssa tokoilemaan. Varattiin kaksi kenttää ja tehtiin isolla. Luu teki yhden setin kokonaisuuksia.

Luoksetulo kokonaisena, tai ehkä ilman maahanmenoa?

Kiertonouto. Eka kierto läpi, niinkuin käytännössä aina. Taisi olla ok.

Ruutu. Annoin mennä eteenmenon pitkäksi, kutsuin takaisin ja pysäytin. Ruutuunmenon sitten mokasi bongaamalla tolpan :p Tätä piti tehdä pari kertaa.

Ohjattu. Ei muistaakseni mitään ihmeellistä.

Tunnari. Palautus käsikosketuksella, mutta oli kyllä tulossa sivulle.

Lopuksi jäi vähän aikaa ja hinkattiin vielä tolppaa. Luulla meni ihan pasmat sekaisin, eikä se osannut enää kiertää :p Kiersi väärään suuntaan, kiersi verkkoja, juoksi tolpan ohi ruudun takana olevalle lelulle... Piti muistuttaa ihan läheltä, että miten ihan vaan kierretään. Sitten aika loppui kesken.

Käytiin sitten vielä aksaamassa rataa, joka olisi ollut perjantaitreeneissä, joihin ei päästy.

Hiukan oli menohaluja, mutta saatiin jotain pätkiä aikaiseksi. Tärkeintä oli päästää enimmät agilityhöyryt pois ennen seuraavan päivän kisoja pitkän tauon jälkeen :)