Koska Luu pääsi aksaamaan tiistaina, Nipsu voitti tämän viikon arpajaisissa paikan valkkutreeneihin. Minna oli tehnyt semmoisen takaakierto- ja ansaradan. Vaikka ei ne ansat sitten pahoja olleetkaan.

Mentiin Nipsun kanssa ensin koko rata (33 estettä) yhdellä kiellolla. Ja kielto tuli putkeenlähetyksessä :p. Muutenkin jotain sählinkiä, mutta varsinkin yhden kohdan sain pelastettua muuttamalla ohjaussuunnitelmaa kesken kaiken. Sitten mentiin pätkissä ja kokeiltiin alkuun eri vaihtoehtoja. Tein ensin nössöniistolla, vaikka toista kautta olisi tullut sujuvampi linja jatkoon. Sinne oli vaan hankala ehtiä sujuvaan ohjaukseen. Saatiin jotenkin tehtyä backlapihko ja pakkovalssi, mutta sujuvuus voitti ja niisto oli kuitenkin inasen nopeampi.

Sitten takuttiin kontakteilla. Puomilla Nipsu himmaili (pysähteli just kontaktin alareunaan), keinulta karkasi - ja aalla teki 2 on 2 offia... Olin jättänyt puomille lelun valmiiksi, mutta kun piti lähteä sitä ennen tekemään rataa vastakkaiseen suuntaan, seltillä meni ajatukset sekaisin. Kun säädön jälkeen päästiin vihdoin sinne aalle, se taantui johonkin kahden vuoden takaiseen ja pysähteli sitkeästi :p Siellä se tapitti kontaktilla senkin ajan, kun juoksin hakemaan tavaroilta jotain heitettävää lelua avuksi. Ihan jonkun aikaa piti tehdä pelkkää aata cuzia heitellen, että alkoi taas juosta läpi.

Kyllä huomaa, että kun on jonkun jutun aikoinaan opettanut kunnolla, niin aika vahvasti se siellä selkärangassa pysyy.