Eilen oli tavoiteryhmän treenit kahden hengen voimin jäähallilla ja tänään neljän hengen voimin eteläpuistossa.

Eilen aloitettiin paikkamakuulla. Paria ohi kiihdyttävää autoa piti kurkata ja toisen yhteydessä asentokin vaihtui lonkalle. Laskee kyllä pään aika pienestä huomautuksesta takaisin. Tehtiin myös Miinun kanssa yhtäaikaa makuun jättöjä ja paluita, niihin kun tarvitaan Luun kanssa paljon häiriötreenejä. Tällä kertaa vaikeammaksi osottautui siellä maassa pysyminen. Koko ajan olisi noussut tikkana istumaan.

Sitten luoksepäästävyyttä. Ei ollut mörköjä näköpiirissä tälläkään kertaa, mutta ei pysynyt myöskään istumassa.

Seuraamista pätkinä niin, että Miinu häiriköi liikkuroimalla. Aluksi vähän vilkuili, mutta alkoi sitten keskittyä paremmin. Seuraaminen ei kyllä ollut tänään ihan parasta osaamista (mikä sekään ei ole paljon...). Aika levotonta.

Pyysin Miinua myös katsomaan Luun seisomisia, kun itse en kunnolla näe, miten se stoppaa. Edellisenä päivänä tosiaan tehtiin onnistuneesti seisomisia ja maahanmenoja sekaisin, niin eiköhän Luu taas tänään lakoillut maahana... Hinkattiin siis. Annoin lopulta pienen vartaloavun, että pääsin palkkaamaan. Sen jälkeen alkoi taas sujua. Vartaloavuilla Luu kuulemma stoppasi tosi täpäkästi, ilman ei ihan niin hyvin.

Loput jutut tehtiin Bertan kanssa yhtäaikaa häiriötreeninä. Luoksetuloja hinkattiin jonkin verran. Tehtiin sekä stoppeja tolpankierrolla että suoraa luoksetuloa istumisesta. Stopeissa ilmeni nyt pientä ennakointia, joten otin aika paljon vauhtipalkkauksia. Vasta kun tuli hyvää vauhtia, stoppasin. Aika makea lukkojarrutus. Toki matka on lyhyt ja vartaloapu iso, mutta tuon asenteen ja tekniikan kun saisi pidettyä. Suorissa luoksetuloissa teki edelleen banaania... Palkkailin vauhdista vasemmasta kädestä, mikä ehkä vähän sai sitä suorenemaan.

Väliin muutama sivulletulo kierroksien tasaamiseksi. Olen tehnyt näitä nyt sisälläkin namiavulla, jotta saisin sivulletuloon vähän pyöreyttä. Nami kädessä meneekin ihan ok.

Sitten noutoa... Hyvin lähtee tuomaan kapulaa ja tarjoaa eteentuloakin, mutta se pureminen on aika kamalaa katsottavaa. Mä en tiedä, uskonko Jonttea, että se kyllä jää pois. Varmaan jonkunlaista pitotreeniä teen erikseenkin.

Tänään olikin sitten pimeämpää ja märempää, joten treenit menivät aika nopeasti... Aluksi taas paikkamakuun jättöjä ja paluita häiriössä. Meni jo paremmin. Palkkailin lähinnä maassa pysymisestä.

Ennen pimeää otettiin kaikki hyppyä, mutta muita liikkeitä tehtiin Luun kanssa taas yhtäaikaa muiden kanssa. Luu keksi nyt jostain, että hypyn voi kiertää. Piti vähän auttaa, että se hoksasi jutun juonen. Muuten menikin ihan hyvin, paitsi Luu kääntyi aina tosi voimakkaasti oikealle ja jäi melkein hypyn viereen. Alokkaan hypyssähän tuo ei niin haittaa.

Seuraamista tein suorina pätkinä. Asenne oli ihan kiva ja pää pysyi kohtuullisen hyvänä. Pomppimista sen sijaan oli harvinaisen paljon.

Luoksetuloa istumisesta. Otin vähän lyhyemmällä matkalla ja banaanista näkyi vain pieni häivähdys. Eka vauhtipalkalla, toka eteen. Tökkäsi kuonolla, mutta ei törmännyt muuten. Asento oli suora.

Loppuun vielä yksi seisominen, joka nyt taas hyvin.