Eilen oli Marian kurssin viimeinen kerta Mouhijärvellä. Nyyh. Mielelläni olisin kyllä jatkanut, mutta syksyn aikataulujen takia oli pakko tehdä uhrauksia. Katsotaan sitten myöhemmin uudestaan. Siihen asti yritetään selvitä itseksemme ja Team Tulevaisuuden Touhojen tuella.

Nipsussa oli huomattavissa taas ihan selkeää edistystä! Putkista kääntymisissä piti edelleen vähän vääntää ja marmattaa, mutta muuten se oli hyvin kuulolla ja ihan oikeasti reagoi ohjaukseen. Kun vaan olin ajoissa, se lähti hyvin valsseihin mukaan ja kokosi itsensä haltuunotoissa. Aika hieno tunne :) Nipsu myös haki esteitä paljon paremmin. Vaikka juoksin kahden hypyn suoralla sen vieressä lelu kädessä, niin se eteni hypyille ihan käskytyksellä.

Tehtiin kaksi pätkää, joista ensimmäisellä taisi olla 12 estettä. Sitä ei päästy kokonaisena läpi, mutta Lea ja Kina pääsivät. He johtavat siis meitä putkeen suoritettujen esteiden määräennätyksessä. Me kun kisataan Lean kanssa kaikesta ihan verissäpäin, niin tästäkin pitää luonnollisesti pitää kirjaa :D Toisella pätkällä oli muistaakseni yhdeksän estettä, ja se mekin mentiin kerran kokonaan :)

Hyvin muuten huomaa, että olen tottunut Tuitun kanssa ehtimään ihan mihin vaan. Nytkin radalla oli yksi kohta, johon menin tunkemaan (jopa siinä onnistuen) kaksi valssia. Jos olisin tottunut kiiturimalliseen koiraan, ei olisi varmaan tullut mieleen edes yrittää.

Yksittäisinä juttuina tehtiin keppejä, puomia ja rengasta. Kepit ihan mainiosti lähes suorina ja löysällä hihnalla. Renkaalla Nipsu melkein pääsi kertaalleen renkaan sivusta, mutta muuten haki kyllä itsenäisesti oikeaa koloa. Puomia tein myös pelkän alastulon kautta. Nipsu meinasi vähän valahdella kontaktilta sivuun, mutta kaipa se tuosta toistojen kautta.