Nipsu oli maanantaina fyssarilla (perusjumit lanne- ja rintarangassa kuulemma) ja sai huilia vielä valkkutreeneistä. Luu pääsi tuuraamaan. Ilona oli koutsivuorossa ja oli tuonut jotain mouhijärveläistä vääntöä.

Luu vähän lenteli ja eka kierros oli kyllä semmoista väkisin vääntämistä, että huh. Lensi nimittäin aina väärälle esteelle, kun lensi. Piti käyttää jarrua, jarrua ja jarrua. Alussa oli heti semmoinen ulkokulman kierto, jossa piti lopulta tehdä sekä jarru ennen edeltävää hyppyä että vastakäännös muurille. Silleen tuli jotenkin, jos sain tehtyä ne kunnolla ja ajoissa. Vain Paulalla oli Maisan kanssa tässä sama ongelma ;) Reikäpäät.

Toinen oli takaakierrohko (koira ajautui putkesta taakse), jota kokeilin ensin saksalaiselle. Luu vaan levisi siitä aina vieressä olevalle hypylle. Vaihdoin twistiin, ja otti sen sivuhypyn, vaikka varmasti oli kontakti koiraan... Tässä vaiheessa tuli jo sanomista ja Ilona meni (rohkeana :D ) seisomaan hypyn eteen.

Tokalla kiekalla mentiin loppupätkää, joka olikin helpompi. Ja koirakin ehkä enimmät höyryt päästänyt. Siinä pysyi rimatkin kivasti, vaikka oli semmoinen lujaa mentävä melkein suora.

Tokoa ei olla tehty kunnolla, mutta molemmissa aksatreeneissä jotain pientä siinä ohessa. Seuraamisjuttuja, jääviä, kaukoja, luoksetulon osia. Hyvää häiriötreeniä, kun kaverit menee radalla aksaa. Ja hyvällä häiriötreenillä tarkoitetaan Luun tapauksessa sitä, että keskittyy tosi hyvin ja on tarkkana, kun ei ole liian helppo tilanne :)