Tiistaina 18.6. käytiin Syyn kanssa omissa iltakisoissa. Kaksi starttia ulkokentällä. Ei ollut keppipäivä tänään(kään).

Agirata kepeille asti ihan hyvin. Siihen valssilla vähän ahtaasti ja Syy valahti kakkosväliin. Ihan semmoinen normikoiran virhe vaihteeksi ;) Korjauksella teki hyvin. Mutta sitten keinulla ei pystynyt ollenkaan. Hyppi vaan raivolla pois heti, kun keinu osui maahan, kiipeili itse takaisin ja meni keinua edestakaisin jne... Huoh. Lopulta sain sen pysähtymään, kun jätin odottamaan ja menin keinun päähän vastaan. Loppurata taas ihan hyvin.

Hyppärillä oli jo valmiiksi haastavannäköinen keppikulma, kun tultiin lujaa loivaan avokulmaan. Sain Syyn jopa ihan hyvälle linjalle ja ehdin ajatella, että nyt se jopa ehkä osaa, mutta se juoksi vaan kepeistä ohi. Korjauksella taas ok. Lisäksi muurinpalikat ja lopussa ylimääräinen pyörähdys, kun en osannut leikata. Kympillä kuitenkin luokkavoitto, kun tuloksilla ei taaskaan juhlittu.

Keskiviikkona hyödynnettiin kisojen välistä isoa ulkokenttää ja käytiin porukalla tekemässä juoksaritreeniä. Syyn kanssa tein ensin jatkoa kahden hypyn suoralle (lähtö käännöshypyltä) ja toisella kierroksella lähtöä samalta suoralta. Ihan hyvin tuli osumia, mutta aika moni jäi ylös. Ja edelleen Syyllä on haasteita askelien kanssa, varsinkaan nousevalla se ei tunnu löytävän niille luontevaa paikkaa. Pitäisi vaan päästä tekemään näitä vauhtitreenejä, niin eiköhän se siitä.

Syyn puomi

6Z3A8802.jpg
(Kaisa Jalava)

6Z3A8811.jpg
(Kaisa Jalava)

6Z3A8813.jpg
(Kaisa Jalava)

6Z3A8814.jpg
(Kaisa Jalava)

6Z3A8935-2.jpg
(Kaisa Jalava)

6Z3A8950.jpg
(Kaisa Jalava)

6Z3A8965.jpg
(Kaisa Jalava)

Torstaina tokoiltiin mun koulutusvuoron jälkeen hallilla. Syy keskittyi yksittäisiin juttuihin. Tehtiin mm. kiertoa ja kosketusalustaa eri suuntiin niin, että lennosta lähetys toiselle. Kertoi paljon kierron haasteista, että sinne Syy ei lähtenyt/äänsi/lähti nihkeästi, mutta (paljon vähemmän treenatulle) kosketusalustalle se meni tosi kivalla vauhdilla ja asenteella. Aloin myös työstää paikkista ihan alusta namialustan kanssa. Päästiin vaiheeseen, että Syy meni sivulla maahan ja kesti mun poistumisen, mutta oli vielä aika riippuvainen mm. siitä, missä vaiheessa laitoin namin.

Juhannukselle oli suunnitelmissa treeniä, treeniä ja treeniä, mutta se siitä, kun perjantaiaamuna Syyllä oli maha löysällä. Mentiin kuitenkin aamupäivällä tokoilemaan Katin kanssa Turtolaan.

Luu teki liikkuroituna lähinnä liikkeiden osia. Se on aina ollut pitkän tokotauon jälkeen jotenkin tosi löysän tuntuinen, nyt en enää suuremmin huolestu. Tehtiin kaukoja, tunnari kokonaisena, zetan seuruuta (jossa ei taaskaan saatu sitä loppu-pa-ongelmaa esiin), ohjatun palautuksia ja eteenmenoa ja ruutua. Teki kaiken sinänsä ihan ok. Ruudussa oli Into istumassa "ohjurina". Ensin yritti kiertää väärältä puolelta. Näitä ruutuunmenoja pitäisikin muistaa treenata nyt ulkona isoilla kentillä.

Syy teki vain ihan kevyesti. Lyhyt liikkuroitu setti, jossa seuraaminen, luoksetulo ja kosketusalustalle meno. Lisäksi pitoa ja kiertoa.

Maha ei rauhoittunut, vaikka ripuli ei rajuksi yltynytkään. Myös Luulla oli lauantaina maha sekaisin, mutta se tokeni jo päivässä. Syyllä kesti maanantaihin asti! Juhannus meni sitten lähinnä lepäillen, kun en viitsinyt koiria kovin pitkillä lenkeilläkään rasittaa. Sunnuntaina käväistiin kuitenkin katsomassa uusia maisemia Vehoniemessä. Käppäiltiin lyhyt lenkki rannassa ja koirat pääsivät uimaan. Luulla ei kyllä juuri tassut irronneet matalasta pohjasta, mutta Syy sentään heitti muutaman lenkin.

Kuvan mahdollinen sisältö: pilvi, koira, taivas, ulkoilma, luonto ja vesi