Edellinen (hukkaan päättynyt) jälki on ajettu kesäkuun alussa... Tänään sitten mentiin! Sääksjärvellä taas. Selvisipä siinä metsässä rämpiessä, missä kaikki hyttyset hengailevat - nimittäin juuri siellä! Meinasi pakokauhu iskeä.

Tallasin jäljen sen yhden polun molemmin puolin, tuli siis isohkon polun ylitys. Yhtä toista polkua kävelin myös vähän matkaa. Jäljen pituus oli Sports Trackerin mukaan 780 m, askelilla reilu 600 m. Jotain tuollaista siis. Viis keppiä. Vanheni tunnin verran.

Tein janan ihan varman päälle. Se oli vain viitisen metriä ja jälki lähti viistosti eteenpäin. Hyvin meni ja hyvin päästiin alkuun. Luu jäljesti aika kivasti, ei lähtenyt keulimaan edes. Kaksi ekaa keppiä nousi hyvin. Sitten Luu jäi nuuskimaan vimmatusti yhtä kohtaa ja epäilin jo, että siinä on keppi, vaikkei se yhtään tutulta näyttänyt. Menin auttamaankin, mutta ei me mitään löydetty. Sitkeästi se etsi! Lopulta vaan jatkettiin matkaa ja ehkä 20 metrin päässä nousi keppi puunrungon päältä :) Mikä lie ollut tuossa yhdessä kohdassa...?

Kolmoskepiltä ei sitten meinattu päästä eteenpäin. Luu ei vaan saanut jäljestä kiinni...?! Pyöri ympyrää ja yritti lähteä ihan epäloogisiin suuntiin. Sitkeästi myös takajäljen suuntaan. Yksi isompi lenkurakin tehtiin, kun se kiskoi mua kovin määrätietoisesti. Keskeytin, kun olin ihan varma, etten ole siihen suuntaan mennyt. Muistin kepin paikan hyvin, kun se oli yhden puunrungon päässä, joten palattiin aina siihen samaan kohtaan yrittämään. Pidettiin jo hengäsdys- ja juomataukoakin ja harkitsin keskeyttämistä. Lopulta menin vähän sivuun keppipaikasta ja lähetin Luun ikään kuin janalle kohti oletettua jälkeä. Lähti kovin epäröivästi, mutta sitten onnistui nappaamaan jäljen. Ja sitten mentiinkin taas haipakkaa maaliin asti :) Kaksi vikaa keppiä nousi taas hyvin.

Testattiin nyt ekaa kertaa agi-ässämmeistä ostettuja jälkivaljaita (ihan hyviltä tuntuivat) ja Sports Trackeria. Jälkeä ajettaessa kaavioista tuli aika hauska. Muuten se näytti hyvin siistiltä ja samalta kuin tallatessa, mutta tuossa yhdessä kohtaa tosiaan jotain ihan pientä ;) Tallatessa mun kulkema matka oli se 780 m ja ajaessa reilu kilometri, Luun varmaan vähän enemmän. Aikaa meni 35 min, josta tuo hukka söi ison osan.

Kotimatkalla poikettiin vielä pikaisiin tokoiluihin lähikentälle.

Vähän kaukoja. Kerran huono S-I, mutta korjasi hyvin.

Seuraamista ja jäävät seuraamisesta. Ihan ok ja oikeat asennot.

Luoksetulon loppuja. Kierrosta stoppi ja siitä sivulle sekä maahan ja siitä sivulle, lisäksi jätettynä maasta sivulle. Vauhtipalkkailin namilla muutaman. Heitin siis namin taaksepäin, en tod. anna kädestä ;)

Tunnari. Rivi kymmenellä kapulalla ja reiluhkoilla väleillä. Ensin oma toka vasemmalta. Muistutin aloituksesta. Ok, kävi kääntymässä kolmosella. Sitten oma reunimmainen oikealla. Vähän huolimattomasti nuuski ekat, mutta velvollisuudesta kävi koko rivin jotenkin läpi ja oman nappasi heti kohdalla.

Pitoa ja palautuksia muovikapulalla. Ärsyttävää näissä, kun alkaa toistojen myötä mennä taakse yli ja sitä on aina niin hankala korjata. Vähän irrotuksia hämykäskyillä. Irrotti ensin aika monesti "kissalla", mutta kyllä se sitten siitä.