Käytiin Luun kanssa ihan pienesti ja pikaisesti koulun pihalla. Suunnattiin ensin vaihteeksi takapihalle (tai riippuu, mistä katsoo, mutta meidän kotoa päin :D), mutta sitä ei oltu aurattu ainakaan tänään. Tehtiin kuitenkin muutama kierto isolla pihamännyllä. Vietiin/jätettiin lelua yhdessä ja hienosti meni. Koska lelut olivat hukkua hankeen, siirryttiin etupihalle, joka sekään ei tosin ollut turhan vähäluminen. Myös siellä tehtiin alkuun muutama kierto tutulla tolpalla.

Sitten vaihdettiin nameihin ja tehtiin vähän seuraamista. Ensin suoraa pätkää, pisimmillään varmaan jotain kymmentä askelta. Sitten muutamia käännöksiä, sivuaskelia ja yhtä askelta eteen. Näistä en edelleenkään osaa sanoa mitään, kunhan teen...

Namien syönnin jälkeen takaisin lelujen kimppuun. Rakennettiin ruutu ja jätettiin lelu sinne yhdessä. Tämä oli multa tosi tyhmä moka, sillä ohuet narulelut eivät näkyneet hangesta yhtään mihinkään :( Luu kyllä lähti ruutua kohti, mutta haki ensin kulmamerkkejä. Löysi joka kerta lelunkin, mutta joutui vähän etsimään. Lopetin, kun sain sen kerran menemään suht suoraan.

Lopuksi oikeastaan enää leikittiin. Meinasin kokeilla sisarusten touhujen innoittamana seisomisia, mutta Luu meni vähän oudoksi leikkimisen kanssa. En oikein tiedä, alkoiko se kytätä leluja vai menikö jostain syystä vähän hämilleen. Joka tapauksessa se vähän jämäsi, eikä juossut normaaliin tapaan leluun kiinni. En jäänyt hinkkaamaan, vaan annoin sitten olla. Katsotaan, mitä seuraavalla kerralla tapahtuu.