Suunnattiin aamulenkki Näyttämönpuiston nurtseille ja tehtiin siellä viimeiset viilaukset parin päivän tokovapaan jälkeen. Luu oli jotenkin löysähkön tuntuinen, mutta koitettiin vaan onnistua ja pitää kivaa. Löysyyteen voi toki vaikuttaa sekin, että riekkuu ja juoksee auringonpaisteessa...

Eka pari paikallamakuun aloitusta. Kerran jätti leuan pari senttiä ilmaan, mutta muuten hyvin.

Idarin asennot järjestyksessä I-S-M, palkka kaikista. Hyvin!

Kaukoja, ekat asennot kaukaa ja tekniikkaa läheltä. Ei noussut kumpaakaan ekaa vaihtoa ekalla käskyllä, kääk! Just tätä kaipaa vikoissa treeneissä! No, yritän unohtaa. Tekniikassa seiso-istut teki hyvällä asenteella. mutta I-S oli nihkeä, kun ei siirtänyt etutassuja kunnolla.

Luoksetulojuttuja. Kierto+läpi ja kierto+stoppi vartaloavulla+kierto, ihan ok. Sitten jätettynä läpi (lujaa!) ja stoppi+kierto. Ei hyvä, mutta sinne päin. Eteentuloja ja pari sivulle siirtymään myös.

Muutama pätkä seuraamista. Läähätti jo kovasti, eikä skarpannut ihan täysillä. Ihan hyvin yritti kuitenkin olosuhteisiin nähden.

Jossain vaiheessa Luu meinasi tukehtua namiin ja oksensi sitten kasan Frolicin paloja. Hmm.

Tuittukin teki vähän seuraamista, istumisen, tolpankiertoja ja kaukoja. Oli ihan pätevä, mutta yritti välillä lähteä nuuskimaan nurmikkoa, koska haistoi todennäköisesti sen Luun oksennuksen. Ihanaa.

Nyt pitäisi varmaan jo pakata... Kohta suuntana Kuopio! Kiva päästä kisareissuun! Tästä tää arvokisakesä taas lähtee! :) Tsemppiä kaikille!