Tänään oli agikoulutusvuoro perjantairyhmissä. Siellä hurahti sitten kolme tuntia. Olin kotona puoli kymmenen aikaan ja lähdin Luun kanssa vesisateeseen tokoilemaan. Tehtiin ihan pikaiset treenit, joita vielä saattoi lyhentää se, että kentän valot sammuivat kesken kaiken...

Tunnaria. Pari settiä riviä, oma ensin ekana ja sitten loppupäässä. Hyvin molemmat!

Kaukoja. Viereisellä kentällä oli jotain koiria treenaamassa, hyvä häiriö, kun Luu vähän kuunteli niiden touhuja. Pääsin huomauttamaan ja palkkaamaan, kun oli skarppina. Tänään piti vaihteeksi hinkata seiso-istua muutama kerta.

Ohjatun nostoja. Ei ollut edes merkkiä mukana, mutta jätin kuitenkin "merkille". Pysäytyksiä ja vauhtipalkkoja. Emmänytoikeintiedä. Varsinkin oikealta lähti kyllä kivasti tuomaan vauhtipalkalla, kun kehuin jo ennen nostoa. Ja tein lähempää.

Sitten ne valot sammui. Luoksetulojutut tehtiin pimeässä. Kyllä mä jotenkin koiran näin.

Kierrosta seisominen ja maahan. Jäi ekalla maahanmenolla seisomaan, muuten hyvät stopit. Sivulletuloja maasta. Olen vauhtipalkkaillut näitä, mutta tuntuu, että se vain hidastaa. Täytyy näyttää jollekin. Nyt tein muutaman putkeen sivulle asti namilla. Vauhti parani, mutta tekniikka tietty ei.