Tallilla oli sopivasti vapaata, joten varasin sieltä puolen tunnin vuoron ennen Nipsun treeneihin lähtöä. Luu teki tokoa. Oli jotenkin tahmea, ärsytti. En oikein osaa edes eritellä, miten ja miksi, mutta joskus siitä vaan puuttuu se jokin. No, saatiin treenattua.

Ensin seuraamista ohjatun kapula suussa. Vähän oli vaikeuksia joissain perusasentojen suoruudessa, joten kyllä se kapula vaan hankaloittaa. Meinasi mennä myös matalaksi ja tiputtaa kontaktiakin. Kapula esti pään pitämisen ihan normaalissa paikassa.

Luoksetulon osia kierrolla, pääasiassa sivulle ja läpi. Molemmat pysähdykset ok, mutta suorat olisi saanut tulla lujempaa. Tässä tuntui se tahmeus. Enkä tietty osannut reagoida. Ihan mahdotonta määritellä se kriteeri. Mun täytyy varmaan mielikuvaharjoitella tätä...

Hyppynoutoa lelulla. Koitin provosoida koskemaan esteeseen, mutta ei onnistunut. Hyppäsi tosi huolella joka kerta, vaikka kikkailin hetsauksella, omalla sijainnilla ym.

Jossain mielenhäriössä tein nostoja metallilla, vauhtipalkaten siis. Ei! En saa tehdä näitä metallilla! Oisko ollut kolmas toisto, kun annoinkin tuoda vähän matkaa, ja heti piti törkeän huonosti ja oksensi kapulan matkan varrelle. Tehtiin sitten pelkkää pitoa kapula suuhun antaen, koska hyviä nostoja ei tuon jälkeen vaan saa.

Tunnarissa rivi, oma toka vasemmalta. Kaksi kertaa kutsuin pois, kun meni huonosti ja omasta ohi. Kolmannella sitten pisti nenän auki heti vasemmassa reunassa ja nosti oman kohdalla. Sivulle edelleen vähän hidas, mutta tulee sentään jo.

Kaukoja. Oli aika läähätyksissä jo paljosta treenistä, mutta siihen nähden tsemppasi kyllä näissä hyvin! Seiso-istut taisi onnistua 100-prosenttisesti, maahanmenoissa pientä pompsahtelua. Tehtiin paria sarjaa ja muutama yksittäinen.

Sitten pikainen kävely ja seuraavalle hallille kävelemään.

Ilona veti valkkutreenit ja ratana oli pätkä jostain Elinan treeneistä. 22 estettä, johon mahtui puomi kahteen kertaan ja aa kerran. Saatiin siis juosta, huh.

Alussa sain Nipsun ihan puomin sijasta putkeen, oho. Ja seuraavalla yrityksellä puomin ohi. Ohjasin toki huonosti. Vaikka on h...vetinmoinen kiire sinne puomin jälkeiseen takaakiertoon, niin se lukitus pitää vaan tehdä. Takaakiertokin onnistui, meni kyllä melkoiseksi jyräämiseksi ;)

Tulipa mieleen, että putkijarrut voisi laittaa treenilistalle. Useammankin kerran ollut huonoa kääntymistä havaittavissa. Saisi tulla terävämmin putkesta ulos, kun käännytään jyrkästi.

Muurin takaakierto menee samaiselle listalle. Tai jäi vähän mysteeriksi, johtuiko se muurista vai jostain muusta, mutta eipä meinannut seltti lähteä ohjaukseen, kun seisoin tolpan edessä törkkäämässä. Silloinkaan, kun yleisön mielestä oli hartiat ja katsekin oikeaan suuntaan. Toimi kyllä, kun menin muurin keskelle ja tein niistolla.

Tokalta puomilta jatkettiin suoraan eteen hypyille. Puomille tultiin valssilta ja olin aika jäljessä. Sain Nipsun lopulta irtoamaan eteen, mutta oli se vähän kyselevää. Koitin sitten toiselta puolelta kaikilla mahdollisilla epämukavuusalueohjauksilla ;) Ennen puomia hypylle viski, puomin jälkeen tokalle hypylle poispäinkäännös ja seuraavalle putkelle takaaleikkaus. Ihan sikahyvä, vähänkö siistiä. Viskistä sain niin hyvän etumatkan, että oisin voinut tehdä puomille vaikka persjätönkin.

Ja nyt tuntuu jaloissa.