Sunnuntaina jatkettiin kisailua Syyn kanssa, mutta kisapäivä loppui heti alkuunsa :/ Ensimmäiselle radalle ja yhdeksännelle esteelle. Syy oli mennyt alkuradan ihan järkevästi, yksi kielto ja hieno osuma puomille, mutta sitten jotain vaan sattui ja se tuli aan melkein harjalta pää edellä alas. Sen verran pysyi kontrollissa, ettei lentänyt selän kautta ympäri ja pääsi heti ylöskin. Melkoinen isku kuitenkin etupäälle - ja ohjaajan mielelle :(

Seuraavien viikkojen suunnitelmat vaihtuivat siis koiran huoltoon. Saatiin eka hieronta seuraavan viikon torstaille. Videon perusteella Hanna oli odottanut pahempaa, eli huonomminkin olisi voinut käydä! Rintaranka oli pahiten jumissa. Vajaan viikon päästä käytiin sitten fyssarilla. Samoja oireita löytyi ja lisäksi todella jumissa oleva niska. Kaikki vaikutti olevan kuitenkin pääosin lihasperäistä, joten selvittiin ehkä isolla säikähdyksellä ja kohtuullisen pienillä vammoilla. Ensi viikolla on vielä uusi tsekki, niin nähdään, mitä parissa viikossa on tapahtunut. Nyt ollaan jo vähitellen palailtu treenailemaankin jotain.

Vappupäiväksi oltiin sovittu jälkitreenit Lotan ja Kaisan kanssa! Edellisestä kerrasta onkin aikaa. Luu sai ajaa Kaisan tallaaman jäljen ja treenata esineitäkin. Syy teki vain pienen keppitreenin. Sillehän ei ole opetettu keppejä, mutta nyt vähän aattelin, että vois vaikka :D Hyvin se pieniin tikkuihin reagoi, ei vaan oikein hoksannut palauttaa.

Luulle näytettiin kolmen esineen jättö ja sitten lähetin viimeiselle ensin. Kamalan tohkeissaan se oli tekemässä, mutta musta tuntui, ettei se oikein tiennyt mitä :D Kaksi ekaa esinettä nousi kuitenkin kahdella ekalla pistolla, joten taisi sillä joku käsitys olla. Kolmas oli hankalampi ja sinne piti lähettää paristi uudestaan.

Jälki lähti vähän kaoottisesti, kun mulla lipsahti liina kädestä jo janalla. Olisi pitänyt rauhoittaa tilanne ja ottaa vaikka uusiksi, nyt Luu pääsi jäljelle vähän turhan höyrypäänä. Mutkien kautta päästiin maaliin asti, mutta keppejä nousi vain pari. Niistäkin vika vähän avustettuna, että sain palkattua lopun. Mutta Luulla oli mahtavaa!

Vapun jälkeen muhun iski joku vatsatauti ja olin pari päivää pois pelistä. Oli siis sairastupalaisia kerrakseen.

Lauantaina raahauduin metsään viihdyttämään koiria - jälkitreenillä TAAS! Syy sai tehdä vastaavan keppitreenin ja oli jo tosi pätevä! Luulle talloin jonkun 600-metrisen jäljen. Janalla yritti sitkeästi takajäljelle, mutta kun päästiin matkaan, sujui paremmin. Kovasti se tarkisteli ja pyöri kulmissa, mutta loppuun asti päästiin ja nyt nousi kaikki kepitkin :)

Oli taas onnellinen koira <3

Kuvan mahdollinen sisältö: koira, ulkoilma ja luonto