Perjantainakin poikettiin lenkillä taas yhdelle pikkukentälle. Treenisuunnitelma oli hyvin edellispäivän kaltainen.

Aloitettiin seuraamisella. Nyt leluna oli fleece-pötkö, joka toimi ehkä paremmin kuin pallo. Ja oli helpompi pitää kainalossa, kun pystyi liikuttamaan kättä lähes normaalisti. Hyviä pätkiä saatiin aikaiseksi, joskin pari kertaa piti huomauttaa huolimattomuudesta. Musta tuntuu, että työskentelee vasemmalle käännökset paremmin näin. Oikealle käänöksessä ja täyskäännöksessä taas vähän leviää.

Sitten idaria. Suunnitelmassa lukee I-S-M, mutta en ole kyllä ihan vakuuttunut järjestyksestä... Kaikki asennot kuitenkin oikein, palkkasin ne erikseen. Tein tämänkin lelu kainalossa.

Kaukojen tekniikkaa lelu maassa. Se hemmetin vasen takatassu... Kääntyy sen pompsahtelun takia törkeän vinoon. Muuten ajatus hyvä.

Seuraamaan tuloa puunkierrolla. Teinkin niin, että seisoin itse paikallani. Tämä oli Luun maltille liikaa ja tuli aina kiepsahduksen kautta, vaikka yritin auttaa namilla. Käytiin sitten tiukemman sävytteistä keskustelua aiheesta ja tehtiin pari helpotettua versiota pienemmällä vauhdilla, niin johan alkoi sujua :)

Luoksetulon loppupätkää. Palkkasin ensin eteentuloja namilla ja sitten pari vauhdista jalkojen välistä.

Tuittukin teki pätkän seuraamista. Kohta tulee taas niin kylmä, ettei näitä lenkkitreenejä voi harrastaa, kun pikkukoira jäätyy odotellessaan. Nytkin se vähän protestoi penkiltään ;)