(Kääk!)

Sunnuntaina oli tarkoitus tokoilla jotain pientä kotosalla, mutta kun Maiju ehdotti kimppatreenejä, niin päädyttiinkin Pirkkahallin kentälle.

Ennen Maijun tuloa ehdittiin touhuta Tuitun kanssa. Tehtiin seuraamista, istuminen ja luoksetulo ilman palkkaa. Seuraamisessa unohtui kerran johonkin hajun perään, huomauttamisella skarppasi. Luoksetulossa huono stoppi ja hidas vikan pätkän vauhti. Pystyis parempaankin. Sitten ruutu, josta palkka. Osasi mennä! Vau!

Luun kanssa tehtiin kaksi kierrosta.

Ensin seuraaminen, istuminen ja tasamaanouto (puisella) palkatta kisamaisesti. Tarkoituksena testata, miten tunnari toimii näiden jälkeen. Istuminen ei meinannut onnistua millään. Jäi pari kertaa seisomaan, ja kun kun hermostuin, pystyi lopulta istumaan, hitaasti kuitenkin. Herkkä liike. Täytyykin testailla, vaikuttaa palkatta tehty seuraaminen alla tähän jotenkin...? Noudossa otti kapulan väärin, edestä, mutta muuten siististi. En jäänyt korjailemaan. Eteentulokin taisi olla ihan suora.

Sitten se tunnari. Teki hyvin :) Alan uskoa, että se maanantainen oli ihan puhdas vahinko. Tai tilastovirhe.

Toisella kiekalla metallia, kaukoja ja ruutua. Metallilla pitoa ja siitä tuontia sekä yksi kokonainen nouto. Nyt en kyllä muista, mitä teki, mutta ei varmaan mitään ihmeellistä. Taisi tehdä niin, ettei tarvinnut korjailla.

Kaukoissa yksittäisiä vaihtoja vaihtelevilla etäisyyksillä. Sitä samaa ja varmaan jotain sekoiluakin.

Ruutuun lähetys liikkuroituna, ei näyttöä. Jos oikein muistan, meni kerrasta hyvin...? Jotain hyvää tässä, että blogin päivittäminen viivästyy. Moni virhe unohtuu ;)

Lopuksi vielä maahan menoa kaukana musta, ensin muualla kuin ruudussa. Muutamalla toistolla alkoi sujua. Tehtiin yksi myös ruudussa. Eiköhän se siitä, kun Luu vain hoksaa, että ruudussakin voi mennä maahan. Käsky vaan pitää sanoa tarpeeksi painokkaasti.