Eilen luvattiin sadetta ja ukkosta koko päiväksi, joten paettiin hallille treenaamaan. Kevyet tokot molemmille ja Syylle aksaa. Eikä kyllä edes satanut, vaan lämpät ja jäähkät pysyttiin kuivina.

Syyn kanssa ensin kapulahommia. Pito oli taas huonoa ja puri reilusti palautuksissa, kun tehtiin kokonaista. Varmaan vähän jännää, kun on siirrytty uusiin juttuihin. Saatiin sentään muutama parempikin. Seuraamisessa edelleen paikan hinkutusta eri rytmeissä. Nyt ei pomppinut juoksussa ihan niin paljon ja paikkaakin sain välillä vähän taaemmas. Ehkä se siitä. Kaukot oli jotenkin vaikeita tänään, nousi istumaan aina vähän vajaasti. Maahanmenoja, pari muistutusta peruuttaen ja seuraamisesta. Nää meni kaikki hyvällä tekniikalla ja asenteella! Tehtiin sitten vielä parit istumiset ja seisomisetkin, jotka vaatisi ehkä treeniä edistyäkseen ;) Ainakin erottelua voisi tehdä kuuntelutreeniksi.

Luu jumppasi ensin korjauksia. Sivuttaiset on vielä vähän epämääräisiä ja aiheuttavat turhaa kuumumista. Peruutustakin on työstetty niin, ettei pysähtyisi itse aina tietyn matkan päässä. Sitten sivulletuloja eri matkoilla, tunnarin palautusta, kaukojumppaa ja -hupailua sekä seuraamista jäävillä.

Aksassa tehtiin Syyn kanssa ensin muutama puomi maton kanssa. Ihan hirveitä loikkia muutama ja hermot meinasi mennä molemmilta. Onnistumisprosentti jäi nyt aika huonoksi, vaikka nappiosumiakin tuli.

Sitten ratatreeniä toisella kentällä (ilman puomia). Syy on alkanut nyt välillä uhkaavasti kuumua siihen malliin, että vähäinenkin järki meinaa jäädä kyydistä. Mulla meinaa mennä sekoiluun hermot, mikä ei tietenkään helpota sitä koiran kiehumista :p Kovasti pitää siis laskeskella kymmeneen ja pistää koiraa vaan hetkeksi makoilemaan. Nyt ei saatu radan seitsemää ensimmäistä estettä tehtyä, kun Syy mm. roiski rimoja, kaatui putkessa, eikä mitenkään kyennyt jarruttamaan pujotteluun. Plussaa irtoamisesta, putkileikkauksesta ja pujottelusta loppuun mun jäädessä taakse (sitten jos selvisi alusta). Loppurata sujui sitten jo paremmin. Keinulle pysähtyi, mutta oli lähdössä turhan liukkaasti. Aa oli ihan ok.