Jäin torstain koulutusten jälkeen agiliitelemään Luun kanssa. Olipa taas pitkästä aikaa hankalaa, huoh. Hammastakin tuli pari kertaa. Kun vaan maltoin pilkkoa ja helpottaa tarpeeksi, saatiin kyllä asioita sujumaankin.

Alkuun tehtiin muutama toisto puomin alastuloa. Laitoin muurin matalat osaset (kun ne nyt sattuivat lähimpänä olemaan...) kontaktin molemmin puolin ja touhu meinasi mennä ihan pelleilyksi. Luu liiraili niillä palikoilla, teki 2on 2offin takajalat palikalla ja muuta kivaa. Ehkä siivekkeet olis paremmat. Saatiin kuitenkin kontakteja onnistumaankin.

Sitten tehtiin pätkiä Marian viime viikon radasta. Siitä ei kyllä tullut yhtään samanlainen, joten samoja juttuja ei päässyt testailemaan. Aloitettiin poispäinkäännöksellä ja sylkkärillä. Varsinkin poispäinkäännös meni muutaman kerran jo ihan hienosti, vaikka aluksi tökkikin. Tein aluksi vain parilla esteellä, mutta sitten yritin yhdistää molempia vähän pidempään pätkään, jossa mukana myös yksi leijeröinti ja yksi takaakierto. En kyllä muista, saatiinko koko pätkää menemään kertaakaan, mutta aika monta kertaa yritettiin.

Seuraavaksi siirryttiin vähän vauhdikkaampiin pätkiin, joissa mulla ei ollut mitään jakoja. Täytynee vaan odotella tämmöisten suorien kanssa sitä, että saan nostaa rimat... Ei vaan, Luun tarvii vaan oppia vielä paremmin irtoamaan ja lukemaan rataa. Nyt se huitelee ohi, kiilaa mun selän taakse yms.

Jälkimmäinen suora oli sama kepeillemeno, jota en saanut Nipsun kanssa treeneissä onnistumaan. Laitoin Luulle namikipon ekaan keppiväliin, mutta eipä siitä aluksi tullut mitään. Sitten aloitettiin pelkästä kepeillemenosta, lisättiin hyppy, toinen hyppy ja putki, ja lopulta onnistui hienosti koko pätkä :)

Loppuun vielä muutama kerta vinokeppejä. Kaikkia kahtatoistakin. Kepit oli niin vinossa, ettei Luun tarvinnut oikeastaan kuin juosta. Pari kertaa yritti tulla pois, kun en ollut hihnan kanssa tarkkana.

Tuittukin oli repiä peliverkkarinsa, joten oli pakko päästää se vähän touhuamaan keppejä ja muuta. Se meni kyllä varmaan viisi kertaa putkeen, kun käskytin kepeille ;) Jätin Luun vaan vapaana mammimaan, kun tehtiin Tuitun kanssa. Pari kertaa se syöksyi mukaan, mutta kun tarpeeksi päättäväisesti kävin runttaamassa sen takaisin paikalleen, pystyttiin tekemään Tuitun kanssa pieni ratapätkäkin Luun mammiessa. Oho! Se jos mikä olisi pitänyt saada videolle ;)