Tiistaina aksattiin tosi pitkästä aikaa Mouhiksella, kun päästiin tuuraamaan Katia ja Taitoa. Taito tuli meille eilen hoitoon ja pääsi mukaan, mutta edellispäivän fyssarinsa takia harmikseen vain remmilenkeille. Kovasti näytti kuvitteleven pääsevänsä treenaamaan... Luukin muisti hallin varsin hyvin ja tiesi heti, mitä tultiin tekemään ;)

Teemana oli rataantutustuminen, eli siihen käytettiin vähän enemmän aikaa. Tutustumisessa piti keskittyä käskyttämään itseään, ikään kuin neuvoisi itseään kouluttajana. Ohjeiden piti olla tarkkoja, eikä ohjaustekniikkatermejä saanut käyttää. Oli aluksi tosi vaikeaa, mutta pakotti kyllä miettimään liikkumista ja sijoittumista tarkemmin ja tietoisemmin. Esim. missä oikeasti tarkalleen ottaen on, kun koira tulee putkesta.

Käytäntöönhän hyvä suunnitelma ei ihan suorilta siirtynyt :D Parikymmentä estettä ehdittiin siinä kuitenkin pätkissä tahkoa. Pienessä hallissa rata tuntui vaan Luun kanssa jotenkin tosi ahtaalta ja meno paikoin aika kaoottiselta. Mutta kun vaan malttoi ohjata ja pitää katseen koirassa, niin saatiin kaikki yritykset jotenkin onnistumaan. Päällejuoksuista Luu tahtoi kaahottaa ohi, yksi vastakäännös piti lisätä suunnitelmaan ja mä en osaa peruuttaa sylkkärissä tarpeeksi (tämä inhokki joskus treenilistalle!).

Hallissa oli tosi lämmin ja Luu oli jo lyhyehkön treenin jälkeen ihan hiessä. Se läähätti onnellisena niin, että sen huulet takertuivat ikeniin ja se näytti ihan torahampaiselta pirulta :D

Aikataulut olivat vähän myöhässä, joten loppulenkin jälkeen päästiin kotimatkalle vasta puoli yhdentoista aikaan. Onneksi oli kaunis, lähes kesäinen ilta.

Taiton hoitoreissu tuntuu olevan molemmille bortsuille ihan mieluisa. Aamu aloitettiin heti lempeillä hammaspaineilla. Vähän myös lätkittiin kaveria tassulla naamaan ja kiskottiin lelua. BFF <3