Olipa pitkästä aikaa melko rankka maanantai. Näin etätyöläisenä on aina väsyttävämpää, kun satunnaisesti pitääkin lähteä aamulla johonkin ;) Nyt aamu alkoi vielä kaikkea muuta kuin vahvasti siihen, että heräsin kamalaan päänsärkyyn ja huonoon oloon verensokerin laskettua vähän liikaa... Ensin kärvistelin puolitajuissani puolitoista tuntia ja yritin saada syötyä jotain, ja sitten pitikin jo käyttää koirat ja lähteä kamalalla kiireellä. Onneksi olo helpotti vähitellen, mutta voisi ihanamminkin päivä alkaa. Työpäivään kuului mm. neljä tuntia palelua (hyr) ja sen verran pitkäksi venynyt päivä, että olin kotona varttia ennen tokotreenien alkamista. No, ennen puoli seitsemää olin jo hallilla ja ehdittiin ihan hyvin treenata. Treenit menivät kyllä kaikkea muuta kuin vahvasti.

Tehtiin aika kisamainen setti. Ensin idari, liikkurin järkällä S-M-I. Seuraaminen pysyi kohtuullisena. Ekassa setissä ei istunut (aaargh!!), joten tehtiin kokonaan uudestaan. Sitten ok, tosin istumisen käskytin aika varman päälle. Palkatta.

Kaukot. S-I-S-M-I-M. Liikkui ihan törkeästi sekä S-M- että S-I-vaihdoissa :( Asenne muuten hyvä. Palkatta.

Ohjattu, vasen. Tää kaikkinensa ok. Nosto vähän ruma. Eteen suoristi hyvin. Palkatta.

Hyppynoutoon siirtymästä palkka, oli hyvä. Sitten hyppynouto palkatta. Ekalla kapula lensi tosi vinoon oikealle (mikä vaikeampi, koska Luu kiertää vasemmalta), mutta niin kauas, että ajattelin Luun klaaraavan sen. Vaan ei, tuli ihan pokalla hypyn ohi. Tääkin kokonaan uudestaan. Sitten ok, tosin kapulakin jäi suorempaan.

Tunnari. Tarkisteli tosi kauan, kävi ringin ainakin kolme kertaa läpi ja haisteli ulkopuolellakin. Palautusvauhtikaan ei parasta. Palkatta.

Ruutu. Kyyläsi lähdössä ruutua (mulla on harkinnassa alkaa treenata näitä alkuja...) ja meinasi merkille mennessä jäädä vajaaksi. Selvästi kuitenkin ajatteli (!) ja ennen pysähtymistä kiihdyttikin oikeaan paikkaan merkin taakse :) Tää oli Luulta aika hyvin tehty! Merkillä oli kovasti menossa. Ruutuun meni tosi hyvään paikkaan, siitä palkka. Huonon setin jälkeen pääsi onneksi siis edes palkkaamaan hyvästä työstä :)

Hetki oli vielä aikaa, joten otettiin merkillä pysymistä. Kovasti hytkyi ja lähtikin mun pään käännöstä, mutta pääsin sitten palkkaamaankin.

Ja vielä pikaisesti pätkä seuraamista. Miinu huuteli käskyjä, mutta tein vain omaan tahtiin suoraa. Vähän painoi ja valui eteen.

Koska oltiin vuorossa vikoina, paikallaoloihin mentiin suorilta. Hyvä, kun ehdin palkkaamaan. Tehtiin pyynnöstäni istuminen eka, kun eipä raasu olisi läähätyksissään kyennyt makaamaan leuka maassa... Istumisessa näin Luun kerran siirtävän toista tassua. Molempia vierustovereita käytiin korjailemassa ja palkkailemassa, joten oli toki häiriötäkin. Makuussa en nyt auttanut maahanmenoa. Meni nenä edellä, mutta jättökäskyllä korjasi pään paremmin...! Olikohan sattumaa, vai tajuaisko oikeasti? Nousuun annoin varuiksi ihan kevyen jalka-avun.

Lopussa ehdittiin tehdä nopeasti jääviä, seuraamista ja kaukoja. Jääviä yksittäin kummallakin puolen seuraten. Nyt teki kaikki hyvin, istumisetkin tosi varmoja.

Seuraamista tein pitkän pätkän ja palkkasin vasta vikan perusasennon jälkeen. Ei ollut niin kamalan levotonta, mutta saisi olla taaempana ja vähän varovaisempi. Pääkin tuntuu vähän laskevan.

Muutama kaukojen vaihto läheltä. Teki muutaman seiso-istun tosi hyvin etujaloilla tasajalkaa.

Sitten päivän ankealle päälenkille ja kotiin syömään.