Eilen käytiin kolmen lajin ip-treeneissä. Syylle ensin rally-tokoa. Rakensin radan ihan jonkun piirustuksen mukaan, toki laiskuuttani taas pelkillä kylteillä. Samalla totesin, että pitääkin vielä kerrata niitä sääntöjä, on sen verran vielä epäselviä kohtia :D Nyt tuli myös yllärinä eteen, että pujottelukin saatetaan ilmeisesti tehdä juoksussa. Se oli vähän haastava, kun tuo Syyn juoksuseuraaminen ei ole kovin vahvaa...

Paikoin tuli pientä turhaumaa ja ylivireisyyttä, mutta jotenkin selvittiin. Liikkeestä maahanmeno ei ensin jostain syystä onnistunut, pitää muistaa kerrata. Samoin eteentulossa Syy tarjoili innokkaasti peruuttelua, kun olen sitä siinä yhteydessä välillä tehnyt. Siihen vähän rauhaa siis. Treenailtiin vielä erikseen jotain temppuja ja pelkkää seuraamista ja tehtiin lopuksi radasta vähän muunneltu versio. Tässä Syy alkoi olla jo vähän väsynyt, eikä olisi jaksanut keksittyä.

Luu sai tehdä taas kevyttä tokohöntsää. Sivulletuloja eri kulmista yms., kaukoja, vähän seuraamista ja yhden eteenmenon, jossa piti käydä näyttämässä paikka :p Lisäksi "muistin", että niitä korjauksiahan voisi vaikka treenata... Tää olikin hyvää kropalle kevyttä, mutta aivoille vähän raskaampaa treeniä :)

Syylle vielä aksaa, puomia, aata ja keppejä. Puomilla maton ja namikoneen kanssa vasemmalle käännöksiä. Jyrkät sujui taas kivasti, mutta loivempi käännös hypylle oli tosi vaikea. Koko puomilla ei mitenkään, pelkällä alastulolla saatiin jokunen siedettävä toisto. Aalla saatiin taas rumaa roiskimista aikaiseksi, kun tehtiin pari putkeen. Suurin osa nyt kuitenkin hyviä. Kepeillä lisättiin vauhtia ja vedätystä sisäänmenoon, ihan kaikkea ei kestänyt. Lisäksi yritin päästä vähän edelle ja valssata loppuun, tämänkin kanssa harjoitukset jatkuvat vielä... Mutta kyllä ne nyt koko ajan edistyy!