Perjantaina Luulla jäi taas Tanjan aksat väliin, kun olin kouluttamassa tokon tehoryhmiä. Lauantaina käytiin sitten keskenämme hallilla treenaamassa sekä agia että tokoa. Aika superia, kun voi varata ensin puoli tuntia tokokentältä (jossa ei ole ikinä esteitä) ja sitten puoli tuntia agikentällä, jossa on valmis rata odottamassa :)

En löytänyt tokosta muistiinpanoja, joten ei mitään hajua, mitä tehtiin! Tai on haju, luultavasti niitä samoja mitä yleensäkin. Yksin treenatessa teen usein tekniikkatreeniä tai vahvistan asennetta tietyissä liikkeenosissa. Luoksetulon loppuja, noutojen palautuksia, nostoja, kaukoja, eteenmenoja jne.

Aksassa tehtiin kolmoskentän vauhdikasta rataa pätkissä. Hyvin se menikin, pätkissä. Kunnes tultiin lopun valsseihin :D Ei kääntynyt, ei sitten millään. Muutin ajoitusta, jarrun voimakkuutta, sijoittumista ja palkkailin ennen hyppyä mutta aina lenteli pitkäksi. Vähiten katastrofaalisin on kuitenkin se, että menen lähelle estettä ja jarrutan sen minkä kykenen. Mitä aikaisemmin lähden esteeltä pois, sitä huonommin Luu kääntyy. Tämä aiheuttaa toki joskus haasteita oman ehtimisen kanssa seuraaviin tilanteisiin :p