Tiistaina jäin koulutusvuoron jälkeen tokoilemaan.

Luoksetulon osia. Lähinnä loppuja ja sitten stoppeja eri tavoilla. Naminheittelyllä ja takapalkalla. En pidä tästä liikkeestä :D

Ohjatussa tehtiin pelkkiä palautuksia kapula suussa ja nostoja ja palautuksia kapulan läheltä.

Seuraamisessa peruutusta etupalkalla. Kokeilin myös merkkejä ohjureina, mutta eipä niistä ole mitään iloa, kun ei Luu juuri yritä mennä vinoon.

Eteenmenoja vierekkäisille palloille. Merkit ohjureina estämässä flänkkiä. Nämä ovat menneet aika hyvin jakeluun. Ensin saattaa yrittää kiertää, mutta korjaa yleensä heti uusinnalla. Tein samoihin kohtiin myös tyhjään ja onnistui niinkin. Hyvä keino treenata hämymerkkejä. Eivät paljon hämänneet!

Keskiviikkona samantapainen setti ennen agivalkkua.

Ensin taas peruuttamista. Ja vähän seuraamisen lähtöjäkin, kun valui eteen. Muutamalla korjauksella alkoi paikka pysyä ja asenne muuttui huolellisemmaksi.

Tunnarissa taas ensin palautuksia ja sitten kokonaisuutta. Nyt jätin jo jonkun selvästi hitaamman hyväksymättä ja autoin palautuksissa hoputtamalla. Kerran teki otteenkorjauksen. Haistelut kaikki hyviä, ei ohittanut omaa kertaakaan.

Ohjatusta ensin pelkät palautukset niin, että Luulla oli kapula valmiiksi suussa. Sitten niin, että jätin sen lähelle kapulaa. Sitten kokonaisuutena ennen kapulaa pysäyttäen. Välillä myös palkkasin pelkän pysäytyksen. Tuntuu kyllä, että vaikka mitä treenaan, niin en saa vähennettyä sitä kapulaan iskeytymisen arvoa... Tässä tuli myös pientä kuuntelemattomuutta esiin, joten piti tehdä monta kertaa :)

Kaukoissa tekniikkajumppaa ja asennetta yksittäisillä vaihdoilla.

Eteenmenoa kentän pitkän sivun suuntaisesti pitkällä matkalla. Ensin lelulle ja merkkejä taas apuna. Sitten samaan ilman lelua. Nyt kääntyi lopulta viimeiselle merkille (joka oli aika lähellä seinää), mutta sain korjattua lopulta menemään sen ohi seinän lähelle. Yksi mene vielä tyhjään eri kohtaan. Ekalla kaarsi lopussa seinustan hyppyesteille. On se kohteiden bongaaminen sitkeässä! Tämäkin saatiin sentään korjattua ilman apuja.

Aksatreeneihin pääsi Nipsu! Teemana oli kontaktit, joten oli sille niin sopiva aihe. Kaikkia kontakteja mentiin monta kertaa. Keskityttiin puomiin, jota tein ratakohdasta riippuen joko läpijuoksulla tai pysäytyksellä. Pysäytyksiä alustalle tehtiin ensin erikseen. Läpijuoksun muisti joka kerta ;) Ja suoraan mentäessä kuulemma jopa osui ihan hyvin. Kun oltiin tehty ja palkkailtu pätkiä, kokeiltiin koko rataa. Kahdelle ekalle puomille tuli läpijuoksut ja kahdelle vikalle pysäytykset. Pysäytykset on näin tehtynä vielä selvästi hitaammat, mutta osasi erottelun! Aika hyvin seltiksi ;) Tosin seuraavalla kierroksella ei enää osannutkaan niin hyvin, vaan juoksi pysäytyksessä läpi... Kerran teki myös vahingossa tosi hyvän ja nopean pysähdyksen :D Työsarkaa siis riittää. Mutta voin taas käyttää läpijuoksuja välillä, jos on sopiva sauma. Siis niinkuin treeneissä ja kisoissa, jos on vaikka virhe alla.