Eilen käytiin Pian kanssa tuuraamassa ProCaniksen illan tokokoulutukset. Pia koulutti alkuillan ja mä sitten loppuillan. Kiltit treenikaverit antoivat mun treenata valkkuryhmässä ekana oman setin ja lähteä sitten heti Mouhijärvelle, joten saatiin onneksi tarpeellinen liikkuroitu treeni vielä tälle viikolle.

Tehtiin ensin kehääntulo. Luu jopa vilkuili vähän kontaktinomaisesti (:D), joten pääsin palkkaamaan heti ekan version, eikä mennyt koko treeni tähän.

Ensin kaukot palkatta. Tein S-I-M-I-S-M. S-I ei tainnut olla ihan puhdas.

Tunnari. Etsintä taas ok, mutta toi eteen :p Uusin palautuksen vaan omalla.

Hyppynouto, puukapulalla. Vauhtipalkka palautukseen. Lelu vaihgossa väärässä kädessä, kun piti palkata sillä oikeella. Ei ihme, jos koirakaan ei aina muista, mihin tulla...

Ohjattu. Palkkasin ensin merkin, sitten molemmat nostot niin, että liikuin vasemmalle. Kentän seinät meinaa vaan tulla tässä vastaan. Aika pelottavan lähellä kävi nytkin Luun kylki yhtä väliaidan kulmaa...

Luoksetulo osissa. Stopista takapalkka, maahanmenosta nami (tää oli parempi kuin sunnuntaina) ja sivulletulosta vauhtipalkka. Tuli taas päin, nyt siis sitä jo ennestään kipeää jalkaa. Nyt on pakko valmistautua puuttumaan näihin. Se on vaan vähän vaikeaa samalla, kun palkkaa.

Tehtiin tunnari vielä uudestaan. Kapulat oli jonossa ja ilmeisesti Luuta sotki meidän keskeneräiset jonotunnariharjoitukset ja se meni tosi huonoksi. Ekalla nosti vaan ekan (joka ei tod. ollut oma), sitten oman viereisen, sitten meni ja sahasi, josta myös otin sen pois. Lähetin lopulta toisesta suunnasta (kapulat rivinä) ja teki ihan ok.

Illalla kotona oli pakko tehdä vielä tunnaria. Jono, oma tokavikana. Ekalla meni ekoista huolimattomasti ohi, otin pois. Seuraavalla teki todella hyvin, nuuskutti tarkasti joka kapulan! Kyllä sillä oikeasta suorituksesta tuntuu idea olevan, mutta miksi se ensimmäinen toisto ei voi koskaan onnistua?