2.4. Syy täytti kaksi vuotta! Syy joutui viettämään juhlaansa Luun kisaturistina, mutta sai sentään uuden lelun.

WP_20180402_08_59_33_Pro%20%282%29.jpg

Muuten maanantai tarjosi hyvin kahtiajakoisia fiiliksiä. Kun aamulla ajelin kisoihin, niin Corolla (!) hajosi (!). Kituuttelin sillä hallille asti, ettei tarvinnut jättään tienposkeen. (Ja että pääsi kisoihin! :D ) Samaisella matkalla yksi kameratolppakin välähti, mutta sen suhteen ei ole onneksi tullut postia.

Sehän on ihan vakio, että kun kisan ulkopuoliset asiat vastustaa, niin kisat sujuu! Niimpä aloitettiin Luun kanssa tekemällä heti ekassa startissa 0-voitto! Maaliin tullessa en ollut tuloksesta kyllä yhtään varma, sen verran siellä oli tapahtumaa... Mutta pieniä töksähdyksiä tai renkaan heilumista ei lasketa!

Luu A

Seuraavaksi siirryttiin toiselle kentälle hyppärille. Hyppärit olikin aika mutkikkaita, tosi paljon ansaesteitä loogisilla linjoilla. Tulostasokaan ei ollut kummoinen. Ensimmäisestä selvittiin yllättävän hyvin! Kepeille ylimääräistä mutkaa (kun ei kääntynyt vastakäännöksellä...) ja sitten vain yksi ylimääräinen hyppy :D

Luu D

Sitten taas agirataa. Tää sopi meille taas paremmin ja tehtiin toinen nolleroinen, vielä ekaa vähän sujuvammin :) Yksi rima tosin kolahti aika kovaa. Kerrankin joutui ihan pakon edessä luottamaan koiran keppiosaamiseen;) Voitto tuli kans!

Luu B

Viimeiselle hyppärille lähdettiin ihan paineetta vaan kokeilemaan. Eikä ollut ihan toivoton yritys! Alussa rima alas (oisko jopa eka pikkumakseissa?!) ja sitten pieni epäselvyys siitä, että kumpaan putkenpäähän mennään - suorasta putkesta :D

Luu C

Corolla sai menolipun korjaamolle ja Luu SM-kisoihin! Tasan ei mene nallekarkit, mutta mieluummin näin päin :)

WP_20180402_13_28_41_Pro%20%282%29.jpg