Jos keskiviikkona pääsi aksaamaan, niin varsinainen Luun onnenpäivä oli torstainakin. Ensin käytiin vähän tokoilemassa ja sitten se pääsi Ihmeen ja Ellin seuraksi uimaan! Aivan mahtavaa!

Luu teki ensin luoksetulon ihan kokonaisena, stoppiin kyllä apu. Jätti ekan lopun inasen vajaaksi, joten se uusiksi.

Sitten kaukoja, suunnilleen täydestä matkasta. Tekee näissä edelleen jotain huonoja vaihtoja, mutta korjaa kyllä aika kivuttomasti, eikä jähmeydy siitä enempää. Huoh, kärsivällisyyttä kai vaan.

Ruudussa juoksutin taas läpi lelulle. Eteenmenossa tehtiin vähän korjailujakin. Menee vähän miten sattuu, mutta sunnilleen :p

Tunnari aika normaalisti.

Ohjatussa oikea oli merkin edessä ja yritti keskelle. Tämä oli vähän haastava, koska ollaan myös aika paljon treenattu sitä, että ei saa rynnätä merkeille, vaan kapulalle :) Korjasi kyllä sitten ihan hyvin.

Zetassa edelleen käsikosketusta seuruussa, mutta tehtiin asennotkin.

Lopuksi mattohommaa. Uusi kriteeri vei asiaa heti eteenpäin! Tehtiin jo vauhdilla putken kauttakin ja tuli kivoja liirailuja :) Katsotaan, saataisko jalostettua tätä eteenpäin.

Syy aloitti kehäänmenolla (Luu häiriönä) ja siitä luoksetulon jätöllä. Menoa piti uusia, mutta jättö oli ok.

Sitten luoksetulo käsikosketukseen. Hakeutuu näissä kyllä kovasti sivulle ja mietin, että jaksaisinko tarkentaa tuota käsikosketuksen kriteeriä...

Seuraamista oikealla, pätkittäin ihan kivasti. On se vaan itsellekin niin paljon vaikeampaa!

Sivulletuloissa vempuloi aika herkästi selän taakse.

Pitoa nyt sillä lelulla. Alkoi sylkeä kapulaa varsin omatoimisesti pois, mutta muuten toimi edelleen namia paremmin.

Ja lopuksi ruutuun. Ensin bongautin ruudun ja sitten lähetin perusasennosta. Syy on ainakin toistaiseksi niin ihanan avoin näissä, katsekontakti tulee kuin itsestään. Ja jos jääkin vähän kiinni johonkin, niin jotenkin niin viattomasti :) Liikkeiden välissä joko tarjoaa kontaktia tai sitten karkaa pentumaisesti ihan omille teilleen, mutta mistään kuplista ei ole ollut häivähdystäkään.

Luun uinnit sujuivat ihan hyvin. Se osasi jopa mennä veteen ihan vaan semmoisella pienellä syöksyllä :)

WP_20170420_18_39_03_Pro.jpg