Tavoitteellisesti treenaavien ryhmässä kuulumiseen kuuluu velvollisuutena yhden koulutuksen järjestäminen. Hoidettiin tänään osuutemme yhdessä Miinun kanssa. Koulutin siis tokoa ensimmäistä kertaa elämässäni! On se kyllä vaikeata, mutta toivottavasti sain herätettyä jotain ideoita.

Ennen koulutusvuoroamme treenattiin Miinun&Bertan sekä Heidin&Aronin kanssa. Rankoista agilitytreeneistä johtuen halusin tehdä vaan jotain ihan pientä ja kivaa. Sekä tunnarin.

Tehtiin maahanmenoja peruutellen ja istumisia. Maahanmenot oli hyviä. Istumisetkin teki, mutta tekee niissä kuulemma semmoisen ihmeellisen pompsahduksen. Huomasin sen kyllä itsekin, kun katsoin. Täytyy ehkä tehdä avuilla ja rauhallisemmin, että saa tekniikan paremmaksi.

Sitten se tunnari. Kapulat nyt parin-kolmen metrin päähän ja itse menin kapuloiden viereen kyykkyyn. Palattiin siis varmuuden vuoksi vähän taaksepäin. Hyvin teki! Ehkä se eilinen oli vain joku. Toivottavasti.

Lopuksi vielä ruutua. Otin taas ilman näyttöä. Jäin ehkä viiden metrin päähän ruudusta. Super! Toisella jäin vielä kauemmaksi, edelleen super! Enempää en hehkuta, kun tietää miten siinä käy.

Tuittukin meni pari kertaa ruutuun. Ja siis MENI. Tosin vasta sitten kun oli kerran kiivennyt aalle ja kun olin käynyt näyttämässä paikan. Tuittu ei sitten muuta tehnytkään, mutta sai ruudussa monta namia.