Maanantaina vuoden vikat valkkutokot. Vähän höntsäilymeiningissä edelleen, eli ei ollut oikein edes suunitelmaa mukana. Ensi vuonna me sitten ryhdistäydytään, kun nyt on lusittu ihan kunnolla ;)

Oltiin tehty toisen ryhmän kanssa diili, että treenataan vain tunti, mutta koko hallissa. Meitä oli kuusi ja treenattiin yhtä aikaa kolmessa parissa. Niin ei tarvinnut makuuttaa koiraa pitkästi paikallaan pakkasessa. Olin Piian kanssa ja vaihdettiin vuoroa aina yhden liikkeen jälkeen.

Luu teki ensin ruutua. Lähinnä alkua, jossa tulee vähän huonosti sivulle ja valuu... Kuuntelua lähetyksen yhteydessä ja merkkiä leluavulla. Kerran ruutuun, jota ei vissiin heti bongannut ja meni vähän banaanilla.

Toisena luoksetuloa. Taas sitä alkua. Sitten läpi sivulle, monta kertaa, koska jätti pa:ta vähän vajaaksi. Yksi stopeilla, seisomisesta peruutus ja maahanmenosta (hyvä asenne) namia.

Oisko sitten ollut tunnari. Uusilla säännöillä ;) Kahdeksan kapulaa kahdessa rivissä. Oma oli toisena ylärivissä, nopsaan nousi. Palautus vähän nihkeä ja korjasi otettakin kerran. Sitä uudestaan pelkällä omalla. Ja alkua tässäkin...

Ohjattua vikaksi. Kaikenlaista säätöä taisi olla. Merkille menossa huitelua ties minne ja semmoista pientä ;) Ja alussa piti hinkuttaa kuuntelujuttuja. Seuraamista, kaukoja ja jääviäkin tuli siis treenattua.

Lopussa tein vielä itsekseni sivulletuloja. Heti parempia näin ihan erikseen tehtynä.

Eilen illalla tehtiin nopeasti jotain pientä koulun pihalla. Into ja Taito ovat meillä hoidossa ja saivat nekin tehdä vähän kiertojuttuja. Luu teki luoksetuloa kierrolla ja kerran jätöstä.

Tänään käytiin päivällä Maijun kanssa reipas metsälenkki Sääksjärvellä. Koirat juoksivat, paljon. Sitten lukittauduttiin sisälle vastaanottamaan uutta vuotta. Kaikki kolme vetävät sikeitä, eivätkä onneksi paukkeesta välitä.