Tänään käväistiin tyttöjen kanssa Tallilla aamulenkillä ja -treeneissä.

Luu teki alkuun hyppytekniikkaa perussarjalla. Kuusi hyppyä, välit sen 6,5 jalkaa. Ensin jäin taakse paikalleni, hyvin. Sitten menin eteen kutsumaan, hyvin. Seuraavalla otin muutaman askeleen Luun perään, ja, ihme, hyvin! Ahnehdin ja lähdin seuraavalla kävelemään jo ennen vapautusta. Ei enää hyvin... Sama vielä toistamiseen. Sitten fiksailtiin taas paikalleen jääden ja lopulta onnistui yksi, jossa otin pari askelta perään. On tää vaikeeta... Tulee olemaan voiton päivä, kun joskus voin juosta tässä Luun rinnalla.

Pieni lepotauko ja laatikkotreeniä. Muistutuksena muutama toisto pelkällä laatikolla lattialla. Ei ollut keskittyminen parhaimmillaan, mutta muistui se. Sitten puomin ylösmenoa minipöydän päälle. Kyllä tätä vaan pitää treenata vielä niin pirusti. Suurin osa kyllä onnistui, mutta mokiakin tuli. Kun tullaan vinommasta tai lujempaa, Luu ei vaan yhtään muista koko laatikkoa. Tuli mieleen, että voisin yrittää noita kulmia enempi tarjoamisen kautta.

Sitten Luu sai pitää pidemmän huilitauon ja Tuittu treenaili lyhyitä ratapätkiä. Höntsäiltiin muutamalla hypyllä, putkella ja kepeillä. On sen kanssa niin ihana tehdä kaikkia tiukkoja käännöksiä, kun se toimii kuin ajatus. Tehtiin myös mm. back-lappia ja putkeen lähetystä kauempaa, mitä en ikinä radalla käytä.

Luu treenasi vielä jyrkkiä avo- ja umpikulmia kepeillä. Yleensä se vaan ryysi johonkin väliin, ja mulla meni hermot. Oli vaikeita joo, mutta olisi onnistunut ihan hyvin, jos olisi yhtään viitsinyt keskittyä.

Loppuun tehtiin pienesti seitsemän esteen ratapätkää hypyillä ja putkilla. Ennakoiva valssi, valssi ja pari putkeen lähetystä. Siinähän se. Onnistui jollain kolmannella-neljännellä yrityksellä.