Lauantai venähti erittäin mukavasti iKoirien kanssa treenatessa :) On kyllä niin kiva, että ollaan saatu järkättyä näiden nyt 7-vuotiaiden kanssa pentutreffejä vähintään kerran vuodessa. Tokoiltiin meidän hallilla ja mukaan olivat päässeet Luun lisäksi Puuma, Riski ja Lalli. Lisäksi mukana oli tietty Rimma-äiti ja nuorisolaisista Syy, Kuri, Roima ja Vekku.

Luu aloitti. Tehtiin ensin taas niitä kaukoja. Jotain huonoja, mutta ilme on pysynyt koko ajan aika kivana.

Sitten zetaa liikkuroinnin kanssa. Välillä jätti ihan pokalla reagoimatta käsi-käskyyn :D Mutta muuten toimii hyvin, näyttää ja tuntuu paljon aktiivisemmalta.

Ohjatussa tehtiin liikkurihämyä, jonka bongasin jostain Oilin päivityksestä ja tajusin, että ei olla koskaan kokeiltu niin. Eli haettava kapula oli valmiina huonosti näkyvänä ja sitten liikkuri käveli vaan keskimmäisen ja väärän. Luu mokasi tämän molempiin suuntiin, eli kun heti ei osunut silmiin, vaihtoi keskelle. Hah!

Tunnarissa liikkuri heitteli kapuloita samalla, kun Luu etsi. Tätä on testattu aiemminkin ja oli silloin Luulle tosi vaikeaa. Niin nytkin, se yritti ensin vaan väistää koko kasaa. Lopulta pystyi menemään ja keskittyi kyllä haisteluun sitten ihan hyvin.

Ruudussakin häiriköitiin ja Luu meni näköjään tänään kaikkeen :D Ihan vaan lelun heiluttelua matkalla ruutuun ja Luu yritti väistää tätäkin molempiin suuntiin. Ensin lähti ihan muualle, sitten vaan flänkkäsi ohjurimerkin väärältä puolen. Oli vielä lelu ruudun takana, eli ei silleen mikään kovin haastava tehtävä ;) No saipa juosta paljon ja olla onnellinen! :D

Videolla kaikki Iit.

Syy aloitti omansa taas kehäänmenolla. Nyt palkkasin jo menosta.

Seuraamisessa taas sitä peitsikyttäystä. Ehkä tuntui, että olisi ravannut nyt inasen helpommin...?

Pitotreeniin kyselin ideoita ja Mari ehdotti lelua. No daa, enpä ole edes kokeillut! Toimi selvästi paremmin kuin nami. Tehtiin myös pari noutoa.

Ruutuunkin sai taas juosta niin, että meni nauhat sekaisin :)

Loppuajalla vielä vähän kaukoja ja jääviä.

Toisella videolla Eeeet.

Meidän piti jättää loppuun aikaa yhteistreenille, että oltaisiin saatu jotain hauskempaa videomateriaalia. Yllättäen sitä ei juuri jäänytkään :D Tehtiin vaan nopeat koiranvaihtotreenit ja otettiin kuvat. Mä tein Riskin kanssa pelottavat vauhtiluoksetulon ja -noudon jalkojen läpi, hui! Muut seuraamista. Luu ei ainakaan vieraskoreillut Marin kanssa, ihan sujuvasti näytti keulivan ;)

Pienen lenkin jälkeen tultiin taas "perinteisesti" aksaamaan, eli mä sain mennä kaikkien kanssa :D Oli hauskaa! Syykin osallistui aksaan ja ihan kivasti meni.

Näistäkin on varmaan tulossa video jossain vaiheessa.

WP_20170415_14_50_37_Pro.jpg

WP_20170415_14_49_37_Pro.jpg

WP_20170415_14_54_12_Pro.jpg

WP_20170415_14_54_40_Pro.jpg