Ihan kiva, että hallikausi jatkuu vielä. Kun tuli tota luntakin taas. Ehdin jo iloiten seurata yhden lähikentän sulamista, mutta se siitäkin sitten.

Tänään siis valkkutokot Tallilla.

Luun kanssa alkuun suora luoksetulo palkatta, josta siirtymä ruudun aloitukseen. Paitsi että palkkasin vahingossa luoksetulon :D Pitäisi alkaa tehdä kokonaisuuksia ja palkattomuutta, mutta mä en osaa enää!

No, palkkasin sitä ruudun alkuakin kuitenkin. Kivasti tarjosi kontaktia, eikä ehtinyt valua kovin matalaksi, kun en viivytellyt... Merkillä pysymistä hinkattiin hetki, kun neiti oli taas kovin tulisilla hiilillä. Kati antoi hyvän vinkin tehdä kuuntelutreeniä myös käsien heiluttelun ym. yhteydessä. Olen tehnyt sitä vaan paikallani seisten, mutta juuri nuo vartaloavut saavat Luun ajatukset liikaa ruutuun. Nopsasti koitettiinkin, mutta näitä pitää tehdä lisää.

Kun hetken hinkkailun ja takaisin merkille korjailun jälkeen päästin ruutuun, lähti haukulla...! Tai ei se ollut oikeastaan haukku, lähinnä rääkäisy. Peli tietty heti seis, koira maihin ja ohjaajalle syvä huokaisu. Uusinnalla pidin merkillä vähemmän aikaa, joten se ok. Ääni on saatu ennenkin (kerran tai kaksi) esiin juuri tuolla tavalla, kuumentaa Luuta aika mukavasti. Ruutuun meni ilman tuplakäskyä tosi hyvin! Tai no, takajalat taisi olla takarajasta ulkona...

Sitten tunnari. Ylipitkä matka, kolme kapulaa, oma vasemmalla. Meni kapuloille ihmeellisesti mutkitellen, kuin arpoen mistä aloittaa. Teki kaarroksensa ja tarkisti rivin kahteen kertaan, ihan ok kuitenkin. Nosti oman arpomatta, mutta tsekkasi se suussa vielä ohimennen muut. Ruudun jälkeen oli vähän kierroksia.

Vielä kaukoja. Testattiin, miten Luu reagoi "jalkapuuhun". Kati sai kunnian (?) roikkua takajaloissa. Ei ahdistunut yhtään niin paljon kuin epäilin, joten kokeiltiin vaihtojakin läheltä. Venytti kovin pitkäksi eteen (johtui varmaan oudosta tilanteesta) ja onnistui liikuttamaan jalkojaan, mutta saatiin lopulta hyviäkin toistoja.

Paikallaoloissa ensin istuminen ja sitten makuu. En palkannut istumista, vapautin vaan nopeasti. Makuussa ihan hyvin alas, nousu nopea, mutta vajaa.

Loppuhäiriöissä ehdittiin tehdä metallin pitoa (jossa otti kapulan itse kädestä suuhun!), seuraamista kainalopalkalla, ohjatun palautuksia ja pari merkkiä.