Mulla oli tänään valkkuageissa koulutusvuoro, joten kävin sitten jo päivällä treenaamassa Nipsun kanssa. Samalla vein Corollan isin renkaidenvaihtopalveluun :) Ja ihan hyvällä hetkellä, kun päivällä alkoi heti sataa lunta.

Nipsu teki pääasiassa niitä kontakteja. Ekalla kierroksella puomia ja aata yksittäin, toisella ratamaisesti. Puomi oli lyhyellä sivulla, joten tuli kääntymistä. Laitoin siivekkeet ohjureiksi, ne kyllä toimii ihan hyvin. Taisi usein jopa osua ;) Tehtiin rataa, jossa oli putki, puomi, aa, hyppy ja sama toiseen suuntaan. Tässä tuli aalla pysähdys, kun olin "liikaa" edellä ja rytmitin jo valssia hypylle. Vedätyksellä tuli läpi. Ai niin, ja puomilla meni läpi valmiilla etupalkallakin! Kohta en varmaan saa sitä enää pysähtymään :D

Keinulla tehtiin pari päähänjuoksua ja paukuttelua. Paukuttelussa hyppäisi vaan suoraan 2on 2offiin. Lähinnä edessä seisomalla tai lennosta vapauttamalla sain estettyä.

Sitten tehtiin vielä sylivekin/pyörityksen ja viskin erottelua. En saanut kovin helpolla virheitä aikaiseksi, enkä kyllä päässyt oikein jyvälle, mikä ne aiheuttaa, paitsi rytmitys. Viski menee edelleen helposti läskiksi, jos en saa ajoitusta just eikä melkein. Sylivekissä ei mitään ongelmaa, jos ehdin suunnilleen ajoissa. Myöhästyneen sylivekin saattoi hypätä ristiin (muttei aina...), pyöritys onnistui kauempaakin.

Luu teki tokoa. Noutoja, noutoja... Tänään ei tuonut kertaakaan eteen!

Ensin hyppynouto hetsauksella. Nosto ihan hyvä ja asenne tosi hyvä, sivulletulo hidas. Miettii, miettii.

Sitten pätkä seuraamista palkatta. Pää eli jonkun verran, mutta muuten ihan ok.

Toinen hyppynouto kisamaisella aloituksella. Nosti taas kunnolla, jes! Ja toi sivulle, tosin harkiten edelleen.

Tunnari. Ihan superhieno etsintä, nyt aloitti taas tuttuun tapaan kympistä ja nosti oman heti kakkosesta. Toi sivulle!

Kaukot palkatta. I-S-M-S-I-M. Seisomasta maahan pompsahti, muuten kai ihan jees.

Tunnari uudestaan. Vähän levottomampi etsintä, mutta hyvä silti. Ja pääasia oli, että muisti tulla sivulle.

Ohjatun palautuksia heitellen. Näissä menee kyllä niin sitkeästi yli, kun yrittää liikaa. Koitin välillä muutaman ilman kapulaa ja tuli niin paremmin. Voi tietty vaikuttaa sekin, että palkkaan noutojen palautukset yleensä lelulla ja pelkät sivulletulot namilla...

Luu teki lopuksi vielä agilitya lähtöjen verran. Oon mietiskellyt niihin kaikenlaisia kikkakolmosia (koska rautalanka ei tässä tapauksessa toimi...) ja tänään kokeiltiin namialustaa. Laitoin siis Luun jalkoihin alustalle muutaman namin, tein lähtöhetsaukset ja ennen vapautusta annoin sen syödä - tai vaadin syömään namit. Täytyy kokeilla muutama kerta, saisiko tällä yhtään rentoutta.