Pikkutokot iltalenkin yhteydessä.

Ensin seuraamista. Tein stoppeja, käännöksiä ja sivuaskelia, joiden perään sitten pitkää suoraa. Näin sain pientä levottomuutta esiin. Hinkutettiin sitten kenttää edestakaisin. Kun Luu oli hitaassakin suht tasainen, lopetettiin. Kehut, vapautus ja sitten muita juttuja.

Toppeja namia heittelemällä. Kyllä se sieltä taas palautui. Luu ei vaan millään löytänyt nameja hiekkakentältä, hankalaa.

Sitten samaan tyyliin asentoja sekaisin. Muutama moka, mutta aika ok. Jos ei reagoinut tai teki väärän asennon, puhuttelin vähän ja sanoin, että pitäisi keskittyä.

Luoksetulo kokonaisena. Seisominen tietty huono, maahanmeno ok. Sivullesiirtymässä käännyin pois alta, kun näissä Luu meinaa jäädä aavistuksen vajaaksi.

Muutama luoksetulon aloitus. Ekasta palkka maahanmenosta, toisesta vauhdista, kun olin kävellyt muutaman metrin ja kolmannesta pois kävelystä ja käännöksestä.

Ruudun sivulletuloa puunkierrolla. Kävelin ekalla niin, että Luun ja mun linjat ristesivät. Tää tuli sitten ihan pokalla päin. Jotenkin osasin aavistaa ja reagoin heti jotenkin kiljahtamalla ja sitten moittimalla. Seuraavan tulikin nätimmin. Muutama namiavulla ja lopuksi yksi hyvin ilmankin.

Tuittu teki seuraamista, ihan pätevänä taas. Liikkeestä istuminen myös ok. Sitten vielä luoksetulo kokonaisena, jossa tuli ekan ihan sumeilematta läpi. Talutin rouvan takaisin lähtöön ja yritettiin uudestaan vähän paremmalla menestyksellä.