Marken treeneissä jatkettiin Sm-teemalla, nyt mukaeltiin medien hyppistä. Putki 16 oli aa. Alku ja loppu oli erilaiset, mutta väli 3-15 oli kuvan mukainen. Skippasin taas renkaan ja aloitin aalta, josta suoraan hypylle 4. Aalle myös lopetettin.

Tehtiin ensin kepeille meno erikseen, lähetin ulkokautta ja leikkasin takana. Ekalla kertaa meni ekasta välistä läpi kohti putkea, sitten sääti jotain muuta, kun meni vähän hermot (koiralla siis!), mutta sitten osasi mennä hyvin. Rata rämmittiin ensin yhdellä kiellolla (seiskalta) läpi, mutta kamalia kaarroksia ja muuta. Sitten tehtiin enemmän pätkissä.

Ekalla suoralla putkella reagoi aluksi ihan hyvin putkijarruun ja kääntyi hypyille päin. Kerran jäi jarru tekemättä ja Luu ampui samantien takana olevaan putkeen. Palkkasin tietty tämän, mutta sen jälkeen alkoi mennä läpi putkijarruista. Vaikka tein jarrun ihan kunnolla, niin ampui putkesta putkeen taakseen vilkuilematta, tai vähintään kaarrotti ihan hulluna. Tätä piti sitten lopputreenistä vähän hinkuttaa. Vähän samaa oli 9-putkella, alkoi kaahottaa jarruista huolimatta. Niin se kiltteys unohtuu ihan kesken treeninkin, kun kierrokset nousevat. Yleensä Luu reagoi kyllä putkijarrutuksiin hyvin, kunhan ne tekee kunnolla.

Vähän tuli kiirus seiskahypylle, kun sillä olisi pitänyt ehtiä kääntämäänkin. Tätä ei saatu kovin hyväksi, kun jouduin aina lähettämään aika kaukaa ja se on aina vähän semmoista roiskimista. Kääntyi kuitenkin oikeaan suuntaan. Myös kasilta linja valui, mutta sekin meni pitkälti ohjauksen piikkiin. En oikein löytänyt rytmiä koko kuvioon.

Samoin pätkästä putken ja keppien välissä en oikein saanut otetta, tuntui että kaikki vaan levisi ja Luu lensi. Paras oli niisto-merkkaus hypylle 11 ja siitä leikaten kepeille. Tässä Luu kyllä vähän kiilasi linjan levittyä jalkoja päin, olisi saanut työstää käännöksen paremmin (ja kunnioittaa tiellä seisovaa ohjaajaa!). Mutta noita pitäisi treenata erikseen, ovat olleet treenilistalla muutenkin.

Keppien jälkeen käännös hyppysuoralle ja takaaleikkaus muurille. Osasin! :D Tää kohta sujui hyvin. Tein vikalle aalle persjätön ja kerran tuli sukkana läpi ja meni tiputtamalleni lelulle. Ehdin sanoa vaan "oho" (tosin tuon kummempaa palautetta Luu ei koskaan alastuloilta karkaamisesta saakaan), niin Luu sylkäisi lelun niille sijoilleen ja pakitti takaisin 2on 2offiin. Osaa se olla joskus suloinenkin :) Oiskin helppoo ja ihanaa, jos kaikki asiat toimisivat noin positiivisin metodein kuin mitä ollaan alastuloilla pysyminen tehty...!

Rimoja muuten taisi tippua koko treenin aikana joku kaksi tai kolme. Niiden suhteen ollaan onneksi menossa koko ajan parempaan! :)