Tänään oltiin Katin ja poikien kanssa Tallilla tokoilemassa. On sitä vaan tullut aika mukavuudenhaluiseksi ja toisaalta kukkahatuksi koiran lämpimänä pitämisen suhteen, että alkoi mennä tämä kylmyys mukavuusalueen tuolle puolen. Ulkona -19 (tosin aurinko lämmitti!) ja hallissa -12. Tämä talvi tuli niin yhtäkkiä, että nämäkin ihan kohtuulliset pakkaslukemat iskevät julmasti karaistumattomiin luihin (heh) ja ytimiin. Naama jäätyy ja hetkeäkään ei pysty olemaan ilman hanskoja. Varpaita palelee vieläkin.

Luu teki kaksi lyhyttä settiä liikkuroituna ja lopuksi ruutukikkailuja.

Tunnaria jonolla ja apunamilla. Kati näytti namia vielä kapuloiden laiton jälkeen. Ja nyt onnistui heti ekalla kerralla, jippii! Oma oli jonon ekana ja namin syötyään nuuski ja nosti sen heti. Toisella oma oli tokavikana. Taas hyvin! Ei enempää. Palkaksi Luu sai kumikanan, jonka se valitsi aamulla nolla-lahjakseen meidän leluvarastosta :)

Idari, jossa kaksi ekaa sivua läpi ja vikalle istuminen. Ihan ok, seuruu ehkä vähän matalaa. Palkatta.

Hyppynouto (muovilla). Muuten ok, mutta palautus jäi vähän vajaaksi. Uusinnalla paremmin.

Tokassa setissä ensin ohjattua. Palkkasin merkkiä ja otin molempien puolien noudot palkatta. Palautukset ihan hyviä. Merkille lähdöissä oli vähän levoton. "Vähän" tarkoittaen esim. semmoista, että nykäisi liikkeelle ihan ilman mitään käskyjä, kun odotteluaika oli normaalia pidempi... ;) Piti sitten tehdä seuruuta ym. välillä.

Tunnari nyt kisamaisesti niin, että kapulat sikinsokin. Kerran taisi ohittaa oman, muuten ok. Paitsi palautus vähän vajaa. Se erikseen uusiksi. Palkatta.

Ja taas hyppynouto... Nyt palautus kerrasta hyvä, hyvä!

Ruudussa taas leluja ympäriinsä ja ensin pelkkää merkkiä. Sitten ruutuun lähetys matkalle pysäytyksellä & palkalla. Ja sitten rohkeana niin, että pysäytin vasta ruutuun. Ja pysähtyi ihan käskystä! Pysyi siis ruudun sisälläkin ihan kevyesti. Jes.

Sitten vielä pieni lenkki ja äkkiä kotiin lämmittelemään.