Nipsu sai jatkaa aksataukoaan, mutta Luuta en malttanut olla ilmoittamatta kotikisoihin. Oli oikeastaan kivempi olla vain yhden koiran kanssa, hallissa oli ihan tarpeeksi kaoottinen tunnelma muutenkin, kun kaikki säkäluokat olivat jonkun aikaa yhtäaikaisesti paikalla. Hiljaisuus laskeutui vasta, kun pienempien säkäluokkien koirat poistuivat...

Mentiin ensin kaksi Sari Mikkilän aksarataa ja viimeisenä Johannan hyppäri.

Eka rata meni vähän roiskimiseksi, taisi molemmilla näkyä yli kolmen viikon tauko. Yksi rima ja hylly hypystä väärinpäin, mutta muuten suunnilleen ehjä rata kuitenkin.

A

Toinen meni sitten tosi hyvin, paitsi... :p Jo ekan radan keinu oli ollut huono ja tällä tuli sitten vinoon ja vähän karkasikin, joten siitä vitonen :/ Sen jälkeinen putkeenohjaus meni leikkaukseksi, mutta muuten meni niin kuin pitikin.

B

Hyppäri oli varsin vauhdikas ja olen ihan hirmu yllättänyt ja tyytyväinen, että kaikki rimat pysyivät! Persjättö radan ainoaan hankalampaan kohtaan oli vaan huono valinta, kun eihän Luu sillä kääntynyt, vaan valui ohi hyppylinjasta. Yksi kielto siis ja päivän toinen vitonen.

C

Ihan kivantuntuista menoa, mutta hieman alkaa taas kypsyttää, kun edellinen nolla on tullut kesäkuussa... Että jos edes kerran joskus voisi onnistua.

Kisojen jälkeen jäin vielä treenaamaan Syyn kanssa. Se oli jotenkin aika ponnettoman oloinen, mutta tehtiin tuttuja tokojuttuja ja aksan kotiläksyjä.