Taas pidettiin maanantai ja tiistai taukoa ja palauduttiin viikonlopun koettelemuksista :D Luulla toki oli ollut monta tylsää päivää ja se pääsikin keskiviikkona sekä tokottamaan että aksaamaan. Tokossa pikkujuttuja, sitä tunnarin pitoa, kaukoja ja ohjattua. Aksassa tehtiin rataa, joka oli mun ryhmän jäljiltä tiistailta.

Syyn kanssa oli ihana palata tokotreeneihin, kun ei tarvitse taas väkisin vääntää kokonaisuutta. Seuraamisessa aloitettiinkin heti paikankorjausprojektia. Tehtiin myös pitkästä aikaa kaukoja hallilla, muuten ne ovat olleet kotitreeninä. Pito ja luoksarin jättö myös edelleen ohjelmistossa. Aksassa jatkettiin keppitreenejä ja mattoa. Radasta tehtiin putkesta putkeen -menoa ja muka vaikeata hyppykuviota, joka oli Syyn kanssa helppo <3

Torstain tokoihin otettiin meidän possu mukaan :D Syy teki kehäänmenoa possu-häiriöllä ja selvisi oikein hienosti. Siirtymissä treenattiin sosiaalista palkkaa (ei tarttis napsia treeniliiviä...) Seuraamista ja luoksaria. Jälkimmäisessä jättö oli taas vaikeaa.

Jäätiin tekemään vielä aksaakin. Mattoa, keppejä ja pussia.

Perjantaina oltiin päivätreeneissä Hannan ja ihanan Kuplan kanssa. Luu teki ensin tunnaria ja luoksarin mattotreeniä erikseen. Sitten kokonaisuutena seuraaminen, kaukot, kierto ja ruutu, jonka takaa sai lelun. Kierrossa yritti mennä ruutuun ja lelulle...

Syyn kanssa yritettiin tehdä kokonaisuutena hyppy, luoksetulo ja pito, mutta jotain tässä taisi tulla... Sitten maahanmenon tekniikkaa, seuraamista palkkaillen, kaukoja ja ruutua.

Syyn kanssa jäätiin vielä aksaamaan mattoa, keppejä ja putki-hyppy-kuviota, jossa yritettiin erotella takaakiertoa ja koottua hyppyä.

Lauantaina tokoiltiin ja aksattiin Katin kanssa. Luu teki alkuun seuraamista. Sitten ruutu-kierto -erottelua, jossa vielä lelu ruudun takana ja ruutu ensin. Oli nyt kuitenkin hyvä! Sen sijaan eteenmenossa jäi ehkä vähän kiinni ruutuleluun. Kapulanpitoja sitten vielä.

Syy yritti samaa settiä kuin eilen, eli hyppy, luoksari ja pito. Ei se oikein vieläkään sujunut... Luoksarin jättöön alettii treenata takapalkkaa. Lisäksi tehtiin kiertoa. Uudet jutut on Syylle aina vaikeita, mutta aletaan ottaa niitä ohjelmistoon yksi kerrallaan :)

Sunnuntaina kisattiin Nipsun ja Luun kanssa Ylökkin Suomi 100 -kisoissa. Molemmille kaksi starttia. Ei ollut ihan meidän ratoja... Ei ihan taidot riittäneet! :D Tuloksena neljä hyllyä, mutta oikeasti niitä tuli enemmänkin. Eipä niitä nollia tosin muillekaan varsinaisesti sadellut - tulokset.

Laitetaan nyt videolinkit. Mitään sanottavaa en keksi :D

Luu A

Nipsu A

Luu B

Nipsu B