...pikakelauksella.

Ma 3.7. karsintojen jälkein lepopäivä, ei jaksettu mennä tokoilemaan.

Ti 4.7. Syyllä alkoi juoksu! Vihdoin. Illalla tokoilin sen kanssa pienesti hallilla. Kehäänmenoa ja seuraamista, luoksetulo ja seuraaminen kokonaisuutena. Paikkista tehtiin Heddan kanssa. Syy ei oikein jaksanut ja kellahti kyljelleen :p

WP_20170704_17_58_28_Pro.jpg

Ke 5.7. treenattiin Nipsun kanssa valkussa, kun Hanna oli tehnyt niin kivan radan :D Eka oli tarkoitus palkata puomia, mutta ei meinattu päästä kahdeksan esteen pätkää sinne... Puomilta jatkui pätkä karsintojen lauantain aksaradalta. Ainakin putkeenmenoon olin valinnut oikean ohjauksen, koska poispäinkäännöllä ei meinannut mennä millään. Hypyn takaakierto putken ohi onnistui pakkovalssilla ihan kepsusti.

Syykin tokoili taas vähän. Kehäänmenoa, jääviä, sivulletuloja, luoksetuloa ja seuraamista.

To 6.7. inspiroiduin lähtemään myöhäisillan aksatreeneihin. Kesällä niin ihanaa, kun yhdeltätoista voi mennä jäähkälenkille valoisaan metsään! <3 Luun kanssa tehtiin valkkurataa. Senkin kanssa onnistui se takaakierto ihan hyvin! Muutenkin oli tosi kivaa. Syyn kanssa tehtiin ainakin radan alkua ja vähän takaakierto-putki-erottelua.

WP_20170706_22_43_53_Pro.jpg

La 8.7. tokoa molemmille hallilla. Luu teki zetaa, ohjattua, kaukoja, suoran luoksarin ja tunnaria. Syylle kehäänmenoa, seuraaminen ja luoksari settinä, hyppy ja maahanmeno settinä, tolpankiertoa, pitoa ja kosketusalustaa.

Su 9.7. tokoiltiin Maijun kanssa hallin ulkokentällä ja turisteiltiin samalla tokokokeessa. Luu teki suoran luoksetulon ja kaukot kisamaisesti, luoksetulon mattotreeniä, seuraamista ja ruutua. Syyn piti tehdä kehäänmenoa ja jotain kisamaista, mutta sen tekemisestä ei tullut tänään taas mitään. Juoksu, kuumuus, mikälie?